Renovering af badeværelse af specialister

Skal du have nyt bad eller helt nyt badeværelse i lækre kvalitetsmaterialer, er vi hos M5 Byg-Concept specialister i at hjælpe boligejere. Når du entrerer med os, skal der ikke andre på opgaven, vi kan nemlig tage projektet fra ende til anden, da vi er en bred skare af kompetente håndværkere, der fungerer som en totalentreprise, der kan det hele selv.

Overvejer du at få lavet en renovering af badeværelse, kan vi hjælpe dig fra idé til virkelighed. Vi har opført et væld af forskelligartede badeværelser og har derfor en masse spændende input og forslag, når du skal have nyt bad. Tag os gerne med på råd, hvis du vil have rådgivning om materialer og elementer. Vi hjælper kunder fra bl.a. Herlev og Karlslunde, men også resten af Sjælland.

Øg værdien på din bolig med renovering af badeværelse

Der er ikke noget, der kan øge værdien på din bolig som et nyt badeværelse. Har du et gammelt, du længe har tænkt på at få skiftet ud, behøver der ikke at være så langt fra tanke til handling.

Vi kan klare det hele for dig, og vi forsikrer dig om, at du får et skønt badeværelse, når vi er færdige.

Badeværelset er for mange et frirum, der giver plads til at tænke og til at være sig selv. Har du ikke et tidssvarende badeværelse, hvor der er rart at være, vil det uden tvivl skabe stor personlig værdi for dig at få et nyt bad.

Lad os sammen tale om dine behov og ønsker, så vi kan finde det perfekte bad til dig.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Når du først har besluttet dig for, at tiden er inde til at få foretaget en badeværelsesrenovering, så er der kun ét spørgsmål tilbage: Hvad koster et nyt badeværelse? Det er ikke altid let at give en fast pris, og det kommer an på, hvor lille eller stor din opgave er - om det er en komplet renovering af badeværelse eller blot få elementer, der skal gøres noget ved. Det nemmeste for dig er at kontakte os, så vi kan høre mere om dine badeværelsesdrømme og give dig et billigt, uforpligtende tilbud.

Kontakt os og få et stærkt tilbud

Når det kommer til kvaliteten af vores håndværk, går vi aldrig på kompromis. Det er din sikkerhed for, at du får et veludført stykke håndværk, der lever op til dine forventninger. Kontakt os for at høre mere om vores priser for renovering af badeværelse, så vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt – og du kan få dine badeværelsesdrømme opfyldt!

Ring på 26 19 81 32 og på e-mail: info@m5-byg.dk.​

Ønsker du en pris i dag?

Udfyld formularen med dine ønsker og informationer, og vi vil sammensætte et uforpligtende tilbud til dig!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se vores arbejde​

Her kan du se et udsnit af de opgaver vi tidligere har løst for vores glade kunder. Vi har udført alt lige fra nye badeværelser, nye køkkener, nye gulve og ny vægge.​

Find vej med Google Maps

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller ønsker et uforpligtende tilbud på eksempelvis nyt badeværelse eller køkken, så er du velkommen til at skrive til os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

M5 Byg-Concept ApS 

Tåstrupvej 30

2690 Karlslunde

​​

CVR: 38771604

Kontakt os

☎ Tlf.: 26 19 81 32

✉ E-mail: info@m5-byg.dk

MEdlem af:

Vi støtter

Følg os