Nyt bad i flotte kvalitetsmaterialer

Skal du have nyt bad, er vi hos M5 Byg-Concept specialister i at hjælpe boligejere med at få opført et nyt badeværelse i flotte kvalitetsmaterialer. Når du entrerer med os, skal der ikke andre på opgaven. Vi kan nemlig tage projektet fra ende til anden, da vi er en bred skare af kompetente håndværkere, som fungerer som en totalentreprise, der kan det hele selv.

Overvejer du at få nyt bad, kan vi hjælpe dig fra idé til virkelighed. Vi har opført et væld af forskelligartede badeværelser og har derfor en masse spændende input og forslag. Tag os gerne med på råd, hvis du vil have rådgivning om materialer og elementer.

Øg værdien på din bolig med et nyt bad

Der er ikke noget, der kan øge værdien på din bolig som et nyt bad. Har du et gammelt badeværelse, du længe har tænkt på at få skiftet ud, behøver der ikke at være så langt fra tanke til handling. Vi kan klare det hele for dig, og vi forsikrer dig om, at du får et flot badeværelse, når vi er færdige.

Badeværelset er for mange et frirum, der giver plads til at tænke og til at være sig selv. Har du ikke et tidssvarende badeværelse, hvor der er rart at være, vil det uden tvivl skabe stor personlig værdi for dig at få et nyt bad. Lad os sammen tale om dine behov og ønsker, så vi kan finde det perfekte bad til dig.

Kontakt os i dag for et godt tilbud

Når det kommer til kvaliteten af vores håndværk, går vi aldrig på kompromis. Det er din sikkerhed for, at du får et veludført stykke håndværk, der lever op til dine forventninger.

Har du gode idéer til et nyt bad, og har du måske allerede købt det, kan vi sætte dette op for dig.

Kontakt os for et godt tilbud, så vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt. Ring på 26 19 81 32 og på e-mail: info@m5-byg.dk.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

M5 Byg-Concept ApS

Tåstrupvej 30
2690 Karlslunde

Find os her​

Send os en forespørgsel

Vi vender tilbage med et UFORPLIGTENDE tilbud hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Hold dig opdateret omkring vores tilbud og aktiviteter​​.

Vi er medlemmer af Dansk Byggeri​

Firma

M5 Byg-Concept ApS

CVR: 38771604

Adresse​

Tåstrupvej 30

2690 Karlslunde

Kontakt

Telefon: 26 19 81 32

E-mail: info@m5-byg.dk