Nyt køkken opføres af erfarne håndværkere

Hos M5 Byg-Concept tilbyder vi opførelse af nyt køkken i alle typer boliger og erhverv, hvor der ønskes et flot køkken i kvalitetsmaterialer. Vi har stor erfaring med entrepriser, hvorfor vi kan varetage hele projektet fra start til slut, så du får et fuldendt køkken efter dine ønsker.

Vi hjælper primært køkkenvirksomheder, som har brug for erfarne fagspecialister til opsætning af nyt køkken i private boliger. Vi er alle kvalitetsbevidste håndværkere, som har brede kompetencer. Det gør os i stand til at arbejde smartere sammen, da vi hver især har nogle specialer at byde ind med.​

Få et nyt køkken i moderne stil

Har du et ældre køkken, der ikke er tidssvarende, kan vi hjælpe dig med opsætning af et nyt køkken i moderne stil. Vi har hjulpet mange boligejere med at få opført deres drømmekøkken - og derfor kan vi også sørge for, at du får dine ønsker opfyldt. Vi tager styringen, så du ikke skal bekymre dig om noget som helst.

Søger du et kompetent firma, der kan levere et køkken i høj kvalitet, hvor alt er, som du ønsker det, er vi klar til at løfte din opgave. Vi er fleksible og kan derfor rykke hurtigt på en opgave, hvis du har brug for ekspertise her og nu.

Kyndig rådgivning om valg af materialer

Er du i tvivl om, hvordan et nyt køkken kan se ud i din bolig, kommer vi gerne forbi og tager en uforpligtende snak med dig om dine behov og krav.

Vi har masser af gode idéer, du kan bruge til information, så tag os endelig med på råd, når du overvejer, hvad der skal ske i forhold til valg af materialer og meget andet.

Kontakt os på telefon 26 19 81 32 og på e-mail: info@m5-byg.dk for et uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

M5 Byg-Concept ApS

Tåstrupvej 30
2690 Karlslunde

Find os her​

Send os en forespørgsel

Vi vender tilbage med et UFORPLIGTENDE tilbud hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Hold dig opdateret omkring vores tilbud og aktiviteter​​.

Vi er medlemmer af Dansk Byggeri​

Firma

M5 Byg-Concept ApS

CVR: 38771604

Adresse​

Tåstrupvej 30

2690 Karlslunde

Kontakt

Telefon: 26 19 81 32

E-mail: info@m5-byg.dk