Totalentreprise med det gode overblik

Hos M5 Byg-Concept har vi stor erfaring inden for alle former for totalentreprise, hvor der er behov for en kyndig fagspecialist, der har det gode overblik og kan styre et projekt fra idé til virkelighed. Vi er en stab bestående af forskellige håndværkere, som kan hver deres. Det betyder, at vi kan klare hele entrepriser, hvor der for eksempel skal opsættes nyt køkken eller bad.

Har du brug for en byggevirksomhed, der kan varetage din opgave og sikre, at din totalentreprise bliver styret i mål med stor professionalisme og med fokus på kvalitet, er vi de rette at hjælpe dig. Vi er yderst kvalitetsbevidste i alt, vi foretager os, og vi står på mål for vores arbejde. Så kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme.

ERFAREN TOTALENTREPRISE TIL ALLE TYPER BYGGEPROJEKTER

Vi hjælper primært køkkenfirmaer med at sikre, at deres kunder får opsat deres drømmekøkken. Vi har alle stor og bred erfaring, hvorfor vi ved, hvordan og hvorledes vi bedst muligt varetager en totalentreprise, der lever op til vores kunder forventninger. Da vi lever af glade kunder, har vi en klar interesse i at udføre opgaven så professionelt som muligt.

Værdsætter du erfaring, viden og ekspertise kombineret med evnen til at levere høj kvalitet, så kontakt os med henblik på at varetage din totalentreprise, så vi sammen kan skabe et flot resultat.

Vi lytter til dine ønsker og behov, da vi er af den klare overbevisning, at god kommunikation er vejen frem.

LAD OS TAGE OS AF DIT PROJEKT

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, står vi klar til at påtage os din totalentreprise, hvor du får én fast kontaktperson, der styrer det hele for dig.

Kontakt os for mere information, priser eller andet på telefon 26 19 81 32 og på e-mail: info@m5-byg.dk.

M5 Byg-Concept ApS

Tåstrupvej 30
2690 Karlslunde

Find os her​

Send os en forespørgsel

Vi vender tilbage med et UFORPLIGTENDE tilbud hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Hold dig opdateret omkring vores tilbud og aktiviteter​​.

Vi er medlemmer af Dansk Byggeri​

Firma

M5 Byg-Concept ApS

CVR: 38771604

Adresse​

Tåstrupvej 30

2690 Karlslunde

Kontakt

Telefon: 26 19 81 32

E-mail: info@m5-byg.dk