Anlægsgartner Nordsjælland og København

Er du på udkig efter en professionel anlægsgartner?
Vi har mange års erfaring i branchen, og gør altid brug af de nyeste og bedste metoder samt udstyr.
På den måde kan vi skabe de skarpeste resultater for vores kunder til prisen – uanset om det er til private eller erhverv.

Forventninger

Alle opgaver opstartes først ved 100% klarhed for at undgå fejl

Rådgivning

Uanset dit behov og budget, så bidrager vi altid med vores erfaring for at opnå den bedste løsning

Pris

Vi er kvalitetsbevidste og prisbevidste – ring og få et godt tilbud
https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2022/03/anlaegsgartner-beplantning-3.png

GARTNERIAnlægsgartner - opgave

Vi udfører alle typer af opgaver inden for have og anlæg, og stopper aldrig arbejdet før vi har indfriet vores kunders forventninger. Vi fører altid en grundig dialog med dig som kunde inden vi påbegynder arbejdet, så vi kan finde frem til den helt rigtige løsning sammen.

Hos M5 Anlæg kører vi i hele Nordsjælland samt i København, og tilbyder et bredt udvalg af services indenfor anlægsgartneri såsom træfældning, anlæg af have eller græsplæne samt fast vedligeholdelse af grønne områder, f.eks. græsslåning eller hækkeklipning.

Kontakt os i dag og få et tilbud.

Anlægsgartner – Hvad tilbyder vi?

Herunder kan du se et udsnit af de opgaver vi til dagligt udfører:

  • Træfældning
  • Beskæring af buske og træer
  • Beplantning
  • Ny have
  • Anlæg og have
  • Pleje af grønne områder
  • Etablering af græsplæne
  • Og meget andet

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvis du har brug for en dygtig anlægsgartner i Nordsjælland eller København står vi klar til at hjælpe dig.

Uanset om der er tale om store eller små opgaver kan vi tilbyde fagligt kompetente løsninger indenfor gartneri i kraft af vores mange års erfaring i branchen. Vi tager altid udgangspunkt i dine haveønsker, og er meget fleksible i vores arbejdsmetoder.

Så uanset om drejer sig om en lille have- og anlægsopgave til en privatkunde, eller der er tale om et større projekt for en virksomhed – så udviser vi altid det samme store engagement, og fastholder den høje kvalitet. Vi kører i hele Nordsjælland samt Storkøbenhavn, og kontakt os endelig for priser eller spørgsmål.

Grundig rådgivning og sparring ved større projekter

Har du et større haveprojekt, som du ønsker hjælp til? Så er det meget vigtigt at komme godt fra start, så man ikke kommer til at bruge for meget tid og for mange penge på at sadle om undervejs.

Derfor lægger vi altid, ud fra grundig dialog og sparring med dig, en struktureret plan for hele forløbet. På den måde sikrer vi, at vi kan holde det vi lover inden for den aftale tid, og at der ikke opstår uforudsete omkostninger for dig.

Vi tilbyder løsninger til alle typer af have og anlægsprojekter. Vores flinke og erfarne team af anlægsgartnere er klar til at rykke ud til lige netop din opgave.

Hvad koster en anlægsgartner?

Priserne på de opgaver vi udfører, varierer meget ud fra hvilken type af opgave der er tale om, samt omfanget af den. Den afhænger også meget af, hvilket udstyr der skal tages i brug i selve udførelsen af opgaven.

Kræver det eksempelvis at vi gør brug af større gravemaskiner osv., så har det naturligvis en indflydelse på prisen. Vi sørger altid for at vi lige netop benytter de remedier et givent projekt kræver, således at vi altid kan udføre vores arbejde til landets bedste priser.

Kontakt M5 Anlæg – et anlægsgartnerfirma i særklasse

Kontakt os på 88 71 07 01 og få et uforpligtende tilbud på dit projekt allerede i dag. Vi lytter altid til dine ønsker, og kommer gerne med rådgivende indspark, så vi kan lave en fornuftig og realistisk plan for opgaven. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi satser kun på tilfredse kunder og scorer bl.a. 4,9 ud af 5,0 på anmeld-håndværker.

https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2022/03/anlaegsgartner-rullegraes-6.jpg
https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2022/03/anlaegsgartner-rullegraes-3.jpg

Få et tilbud kvit og frit

Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvad siger vores kunder?

Renovering af kloak med brud og udskiftning af regnvandsbrønde

De kom lidt senere end aftalt, og det tog lidt længere tid end beregnet. Der blev udført ekstra med belægningen efter aftale, så afslutningen blev meget flot. Det er en forsikringssag, og jeg synes, det kunne være gjort mere tydeligt i tilbuddet, at regningen forlods var delt i to.
Ulla Boje Jensen
4.7 stjerner, 23/02-2020

Kloaker og kloakledninger

Vi havde en god forudgående dialog om opgaven. Så vidt jeg kan vurdere, er arbejdet udført helt efter planen/aftalen. Den efterfølgende faktura var præcis som aftalt.
Thomas Steen Hansen
4.8 stjerner, 11/12-2020

Udgravning for sokkel isolering. 18m Støtte mur og faskiner samt 2 gange belæggning.

Jeg kontaktede firmaet som kom og så på opgaverne og fik rådgivning og lagt en plan, de kom med flere del tilbud som vi justerede undervejs. firmaet har været flexible omkring ændring af materialer og opgaver undervejs, og har leveret som ønsket. Vejret har spillet opgaven et puds så firmaet har lagt sig i selen for at kunne levere til tiden.
TAXBØL VVS
4.8 stjerner, 05/12-2020

Se flere anmeldelser her

SKRIV TIL OS

ADRESSE

​M5 Anlæg ApS
Jernholmen 34C
2650 Hvidovre
​​
CVR: 42307157

KONTAKT OS

FØLG OS

Re-Media har filmet og produceret film for HAGS Danmark fra Botanisk Have i Århus. Interesseret i samarbejde, kontakt mig på min webside.Webside: remedia.dk ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 years ago

Re•Media - web og videoproduktion
remedia.dk ... See MoreSee Less
View on Facebook

Copyright 2022 M5 Anlæg – Cookiepolitik