Anlæg af have i København og Nordsjælland
– vi gør din drøm til virkelighed

Her hos M5 Anlæg fører vi din drømmehave ud i livet. Uanset om det drejer sig om anlæg af ny have, eller renovering af eksisterende have
– så tilbyder vi den rette løsning.

Skræddersyet

Fokus på jeres behov, og hvad i ønsker, vi skræddersyer den have i drømmer om.

Alle elementer

Vi arbejder med alle elementer i haven uanset om det er faskiner, kloak, hæk, græs, beplantning, belægninger og meget mere.

Vedligeholdelse

Vi kan udarbejde et godt tilbud på vedligeholdelse af jeres nyanlagte have.
https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2022/03/broder-hardkaare-galleri-45.jpg

Anlæg i københavn og nordsjælland

I fællesskab med dig lægger vi en realistisk haveplan, som tager udgangspunkt i dine haveønsker. Det er for langt de fleste husejere en stor beslutning, når man vælger at anlægge en have. Dels fordi den selvfølgelig skal stå i mange år frem, men man vil samtidig også gerne skabe de bedste rammer for gode oplevelser.

Mere om anlæg

Det kræver derfor en høj grad af planlægning inden man går i gang. Derfor tilbyder vi grundig og professionel rådgivning, og forventningsafstemmer altid inden vi går i gang med anlæg eller renovering af din have. På den måde skaber vi de bedste og mest unikke løsninger til vores kunder.

Ny have – vi skræddersyer nye haver til hver enkelte kunde

Der ligger som regel mange overvejelser bag, når man skal vælge en helt ny have. Vi er specialister i at skræddersy nye haver efter kundernes ønsker og behov, og stopper aldrig arbejdet før haven lever fuldt ud op til forventningerne.

Anlæg af en ny have indbefatter som oftest følgende elementer:

 • Ny græsplæne
 • Etablering af græsplæne
 • Belægning
 • Højbede
 • Trapper
 • Terrasse
 • Beplantning af buske, blomster og træer mm.
 • Etablering af hække og hegn
 • Trimning, pleje og beskæring
 • Og meget mere.
https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2022/03/broder-hardkaare-galleri-51.jpg
https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2022/03/anlaegsgartner-rullegraes-3.jpg
https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2022/03/broder-hardkaare-galleri-43.jpg

Har du overvejet renovering eller ombygning af din have?

Hvis du bor i et hus hvor haven måske ikke længere præsenterer sig så smuk og stilfuld, som du egentlig kunne ønske, så kan vi uden tvivl hjælpe dig. Vi tilbyder nemlig både renovering af haver, som kunne trænge til en kærlig hånd, men også komplet ombygning af haven.

Mere om pris

Det kan være at du sådan set er fuldt ud tilfreds med stilen i din have, men at den trænger til en kærlig hånd. I så fald kan vi renovere og/eller tilføje nye stilfulde elementer til haven. Men hvis du ønsker et markant andet udtryk, kan en ombygning være en god løsning. Vi tilbyder alt lige fra moderne til rustikke ombygninger af haven – og alt derimellem.

Hvad koster det at anlægge ny have?

Hvis du går med overvejelser om at få anlagt en helt ny have, er det vigtigt at få et overblik over de opgaver der følger med i processen, såsom:

 • Have- og beplantningsplan
 • Forberedelse og forbedring af jorden
 • Udgravning og udligning af terrænet
 • Anlæg af græsplæne samt beplantning
 • Havebelægning

Der følger en lang række opgaver og beslutninger i forbindelse med at anlægge ny have, og vi assisterer derfor også i hele planlægningsfasen, så vi er sikre på at komme i mål med dine behov og ønsker for det færdige resultat.

Den samlede pris for at anlægge en ny have varierer selvfølgelig meget fra projekt til projekt, alt afhængig af indholdet og timeforbruget. Du er mere end velkommen til at ringe til os på 88 71 07 01, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på dit haveønske.

Kontakt M5 Anlæg for anlæg af have

Har du besluttet dig for at få anlagt ny have? Eller ønsker du renovering og/eller ombygning af din have? Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på 88 71 07 01. Vi tager gerne en dialog med dig om dine ønsker, så vi sammen kan skabe lige netop din drømmehave.

https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2022/03/broder-hardkaare-galleri-51.jpg
https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2022/03/broder-hardkaare-galleri-45.jpg

Få et tilbud kvit og frit

Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvad siger vores kunder?

Renovering af kloak med brud og udskiftning af regnvandsbrønde

De kom lidt senere end aftalt, og det tog lidt længere tid end beregnet. Der blev udført ekstra med belægningen efter aftale, så afslutningen blev meget flot. Det er en forsikringssag, og jeg synes, det kunne være gjort mere tydeligt i tilbuddet, at regningen forlods var delt i to.
Ulla Boje Jensen
4.7 stjerner, 23/02-2020

Kloaker og kloakledninger

Vi havde en god forudgående dialog om opgaven. Så vidt jeg kan vurdere, er arbejdet udført helt efter planen/aftalen. Den efterfølgende faktura var præcis som aftalt.
Thomas Steen Hansen
4.8 stjerner, 11/12-2020

Udgravning for sokkel isolering. 18m Støtte mur og faskiner samt 2 gange belæggning.

Jeg kontaktede firmaet som kom og så på opgaverne og fik rådgivning og lagt en plan, de kom med flere del tilbud som vi justerede undervejs. firmaet har været flexible omkring ændring af materialer og opgaver undervejs, og har leveret som ønsket. Vejret har spillet opgaven et puds så firmaet har lagt sig i selen for at kunne levere til tiden.
TAXBØL VVS
4.8 stjerner, 05/12-2020

Se flere anmeldelser her

SKRIV TIL OS

ADRESSE

​M5 Anlæg ApS
Jernholmen 34C
2650 Hvidovre
​​
CVR: 42307157

KONTAKT OS

FØLG OS

Re-Media har filmet og produceret film for HAGS Danmark fra Botanisk Have i Århus. Interesseret i samarbejde, kontakt mig på min webside.Webside: remedia.dk ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 years ago

Re•Media - web og videoproduktion
remedia.dk ... See MoreSee Less
View on Facebook

Copyright 2022 M5 Anlæg – Cookiepolitik