Autoriseret kloakmester Nordsjælland og København

Har du brug for en kloakmester i København eller Nordsjælland?
Hos M5 Anlæg vi klar til at rykke ud til både store og små opgaver.
Vi har flere års erfaring som kloakmester i København, og vi har både uddannelse og autorisation i orden.
Hver opgave bliver udført med stor professionalisme og nøjagtighed, så du kan være sikker på et solidt og
tilfredsstillende resultat, der kan holde i mange år fremover.

Tryghed

Det er vores pligt at give dig ro i maven fra start til slut

Projektering

Kom godt fra start med en professionel og klar projektering

Professionel vejledning

Vi stiller alle de rigtige spørgsmål for at afstemme projektet
https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2022/03/broder-hardkaare-galleri-58.jpg

KLOAKProfessionel kloakmester

Kort fortalt er vi din erfarne og professionelle kloakmester – ring til os på 88 71 07 01 og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Som kloakmester er vi din ekspert når det kommer til din kloak og dine brønde. Oplever du at toilettet er stoppet eller har du mistanke om skadedyr i din kloak, så kan en autoriseret kloakmester hjælpe.

Autoriseret kloakmester er en fagbetegnelse for en fagperson, der er uddannet og kompetent til at varetage opgaver inden for eksempelvis kloakering, skybrudssikring, fundamenter, rottespærre og mange andre relaterede opgaver.

Som autoriseret kloakmester bærer vi ansvaret for, at arbejdet bliver udført i overensstemmelse med regler og lovgivning, samt at installationer er udført sikkert og korrekt inden projektet overleveres.

Hvad laver en kloakmester?

En kloakmester er en fagmand, der er specialist inden for alt der vedrører kloakker, der løses mange alsidige opgaver inden for kloakservice både i private hjem og for erhvervsdrivende.

Udkast af arbejdsopgaver for en kloakmester:

  • Montering af rottespærre og rottebekæmpelse
  • Rens af kloak og afløb
  • Slamsugning
  • Etablering af omfangsdræn og nedsivningsanlæg
  • Installation af rensningsanlæg
  • Andre opgaver relateret til kloakarbejde

Kloakken er usynlig for de fleste, men skulle der opstå problemer i din kloak eller brønd, vil dette have stor indflydelse på hverdagen. Der er utrolig mange grunde til at kloakarbejde skal udføres af en autoriseret kloakmester. For eksempel har forbrugere før i tiden har oplevet forgiftninger, gene og ubehag i huse og på ejendommens grund.

Der er selvfølgelig mange opgaver der kan udføres og forbedres uden en autoriseret kloakmester, vi anbefaler dig at kontakte en ekspert inden arbejdet eller installationen påbegyndes.

https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2022/03/broder-hardkaare-galleri-59.jpg
https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2022/03/broder-hardkaare-galleri-74.jpg
https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2022/03/broder-hardkaare-galleri-15.jpg

KLOAKHvad kan vi hjælpe dig med?

Uanset om du har brug for en dygtig kloakmester i Nordsjælland, Ballerup, Amager eller generelt i København, står vi klar til at rykke hurtigt ud. Vi har med vores praktiske erfaring og store faglige viden tilbyde en bred vifte af forskellige services inden for reparation, renovering og etablering af kloak.

Vi har både privatpersoner og firmaer i vores kundeportefølje, og vi klarer alt fra mindre problemer her og nu til store komplekse opgaver over en længere periode.

Hvad koster en kloakmester?

Prisen på opgaver udført af kloakmesteren varierer utrolig meget fra hvilken opgave det drejer sig om, kan kloakmesteren selv klare opgaven, eller skal der hentes ekstern hjælp ind i form af slamsuger eller TV-inspektion. Dette kan have stor indflydelse af prisoverslaget.

Kloakarbejde indebærer ofte en del opgaver der kan være tidskrævende og besværlige. Det kan for eksempel være gravearbejde, der er en masse koordinering indover hvorimod andre opgaver er meget ligetil. Derfor kan det være svært at estimere en pris uden at vide opgavens omfang.

Komplet rådgivning og service ved større byggerier

Står du og skal i gang med et stort byggeri? Så er det alfa og omega at komme godt fra start – og at have nogen, der kan bevare overblikket fra start til slut. Vi tilbyder entreprise i forbindelse med nyanlæg af kloak og totalentrepriser, hvor vi samler det bedste hold til hele opgaven.

Kontakt M5 Anlæg – Kloakmester Nordsjælland & København

Få et godt tilbud på din opgave allerede i dag. Ring til os på 88 71 07 01. Husk også at vores telefon er bemandet døgnet rundt ved mere akutte problemer.

M5 Anlæg – Kloakmester i Nordsjælland og København

https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2022/03/broder-hardkaare-galleri-59.jpg
https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2022/03/broder-hardkaare-galleri-58.jpg

Få et tilbud kvit og frit

Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvad siger vores kunder?

Renovering af kloak med brud og udskiftning af regnvandsbrønde

De kom lidt senere end aftalt, og det tog lidt længere tid end beregnet. Der blev udført ekstra med belægningen efter aftale, så afslutningen blev meget flot. Det er en forsikringssag, og jeg synes, det kunne være gjort mere tydeligt i tilbuddet, at regningen forlods var delt i to.
Ulla Boje Jensen
4.7 stjerner, 23/02-2020

Kloaker og kloakledninger

Vi havde en god forudgående dialog om opgaven. Så vidt jeg kan vurdere, er arbejdet udført helt efter planen/aftalen. Den efterfølgende faktura var præcis som aftalt.
Thomas Steen Hansen
4.8 stjerner, 11/12-2020

Udgravning for sokkel isolering. 18m Støtte mur og faskiner samt 2 gange belæggning.

Jeg kontaktede firmaet som kom og så på opgaverne og fik rådgivning og lagt en plan, de kom med flere del tilbud som vi justerede undervejs. firmaet har været flexible omkring ændring af materialer og opgaver undervejs, og har leveret som ønsket. Vejret har spillet opgaven et puds så firmaet har lagt sig i selen for at kunne levere til tiden.
TAXBØL VVS
4.8 stjerner, 05/12-2020

Se flere anmeldelser her

SKRIV TIL OS

ADRESSE

​M5 Anlæg ApS
Jernholmen 34C
2650 Hvidovre
​​
CVR: 42307157

KONTAKT OS

FØLG OS

Re-Media har filmet og produceret film for HAGS Danmark fra Botanisk Have i Århus. Interesseret i samarbejde, kontakt mig på min webside.Webside: remedia.dk ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 years ago

Re•Media - web og videoproduktion
remedia.dk ... See MoreSee Less
View on Facebook

Copyright 2022 M5 Anlæg – Cookiepolitik