Vi udfører dagligt kloakarbejde i København og Nordsjælland

M5 Anlæg tilbyder en bred vifte af services inden for kloakarbejde.
Vi har mange års erfaring i branchen, og samler på tilfredse kunder.
Så uanset hvilket problem du står over for med din kloak,
kan vi tilbyde dig en effektiv løsning på det.

Tryghed

Det er vores pligt at give dig ro i maven fra start til slut

Projekterer

Kom godt fra start med en professionel og klar projektering

Professionel vejledning

Vi stiller alle de rigtige spørgsmål for at afstemme projektet
https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2022/03/broder-hardkaare-galleri-46.jpg

Mere om kloakarbejde

Vores kompetencer inden for kloakering spænder bredt. Vi hjælper med alt lige fra kloakservice og TV inspektion, til skybrudssikring, omfangsdræn og rottebekæmpelse. Vores kloakmester-team stopper ikke arbejdet før det er udført efter reglementerne, og at du er tilfreds.

Vi er underlagt DM & E’s kvalitetskontrol, og er medlemmer af garantiordningen for kloakmestre, hvilket også giver dig øget sikkerhed. Vi sørger for, at du kan være fuldstændig tryg ved, at din kloak fungerer som den skal, så du har en bekymring mindre i hverdagen.

Har du brug for hjælp?

Vi rykker ud til diverse kloakopgaver døgnet rundt på hele Sjælland, for at kunne hjælpe vores kunder så hurtigt og effektivt som muligt. Så skulle der opstå et akut problem med din kloak, kan du altid ringe til os på 88 71 07 01.

Vi udfører kloakarbejde for både private og erhverv, og går gerne i dialog om en fast serviceaftale, hvis det ønskes. Vores metoder og udstyr er det nyeste på markedet, og vi kan derfor tilbyde dig den bedste service i hele København, og på resten af Sjælland, uanset hvilken kloakopgave vi står over for.

M5 Anlæg tilbyder at varetage dit årlige kloaktjek, så du slipper for at kontakte en ny kloakmester hvert år. Vi står klar til at høre om din ejendoms behov for kloakarbejde, og ser frem til at indgå et samarbejde med dig, så din kloak fremadrettet er i trygge hænder.

Hvem må udføre kloakarbejde?

Der kan nemt herske tvivl om hvilke forpligtelser kloakmesteren, kommunen, og du som forbruger skal leve op til, når det kommer til kloakarbejde. Det er som udgangspunkt rent faktisk dig som privatperson, der har ansvaret for at loven bliver overholdt.

Når du benytter en autoriseret kloakmester som M5 Anlæg, påtager vi os det fulde ansvar for at arbejdet bliver udført korrekt. Vi indhenter den påkrævede tilladelse fra kommunen, eller den pågældende ejer af kloakledningen, inden vi påbegynder arbejdet.

Ved færdigmelding af arbejdet har du pligt til at sikre dig, at det er udført af en autoriseret kloakmester. Netop derfor sørger vi altid for at fremvise dokumentation på, at vi har de rette autorisationer, og at alt arbejdet bliver udført i tråd med alle regler og love på området.

Hvad koster kloakarbejde?

Priserne på kloakprojekter varierer naturligvis meget alt afhængig af den enkelte opgaves type og omfang. Hos M5 Anlæg er der er ikke den kloakopgave vi ikke kan løfte, og du kan altid være sikker på at få en skarp pris. Kontakt os gerne på 88 71 07 01 og få et uforpligtende tilbud.

https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2022/03/kloakarbejde-kobenhavn-nordsjalland-1-2.jpg
https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2022/03/broder-hardkaare-galleri-58.jpg

Få et tilbud kvit og frit

Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvad siger vores kunder?

Renovering af kloak med brud og udskiftning af regnvandsbrønde

De kom lidt senere end aftalt, og det tog lidt længere tid end beregnet. Der blev udført ekstra med belægningen efter aftale, så afslutningen blev meget flot. Det er en forsikringssag, og jeg synes, det kunne være gjort mere tydeligt i tilbuddet, at regningen forlods var delt i to.
Ulla Boje Jensen
4.7 stjerner, 23/02-2020

Kloaker og kloakledninger

Vi havde en god forudgående dialog om opgaven. Så vidt jeg kan vurdere, er arbejdet udført helt efter planen/aftalen. Den efterfølgende faktura var præcis som aftalt.
Thomas Steen Hansen
4.8 stjerner, 11/12-2020

Udgravning for sokkel isolering. 18m Støtte mur og faskiner samt 2 gange belæggning.

Jeg kontaktede firmaet som kom og så på opgaverne og fik rådgivning og lagt en plan, de kom med flere del tilbud som vi justerede undervejs. firmaet har været flexible omkring ændring af materialer og opgaver undervejs, og har leveret som ønsket. Vejret har spillet opgaven et puds så firmaet har lagt sig i selen for at kunne levere til tiden.
TAXBØL VVS
4.8 stjerner, 05/12-2020

Se flere anmeldelser her

SKRIV TIL OS

ADRESSE

​M5 Anlæg ApS
Jernholmen 34C
2650 Hvidovre
​​
CVR: 42307157

KONTAKT OS

FØLG OS

Re-Media har filmet og produceret film for HAGS Danmark fra Botanisk Have i Århus. Interesseret i samarbejde, kontakt mig på min webside.Webside: remedia.dk ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 years ago

Re•Media - web og videoproduktion
remedia.dk ... See MoreSee Less
View on Facebook

Copyright 2022 M5 Anlæg – Cookiepolitik