Omfangsdræn i København ved autoriseret kloakmester

Oplever du vand eller fugt i din kælder, kan det være en god idé at overveje et omgangsdræn i København.
På sigt kan det vise sig at være en rigtig god investering med et omfangsdræn fra kælderen og videre rundt om huset.

Bedre indeklima

Giv dit hus et bedre liv ved hjælp dræning

Materialer

Miljøvenlige materialer godkendt i EU som er rottesikre

Rådgivning

Alle opgaver er unikke og kræver derfor stor opmærksomhed
https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2022/03/omfangsdraen-2-2048x1367-1.jpg

Omfangsdræn i København

Et omfangsdræn er et rørsystem der etableres omkring husets ydre facade. Omfangsdrænet har til formål at lede vand væk fra husets fundament, således at du undgår vand og frostskader, i husets fundament.

Undgå vand i kælderen – omfangsdræn København

Hvad godt gør et omfangsdræn i København egentlig? Jo, i storbyerne oplever vi flere og flere skybrud, som belaster kloaksystemerne. Dét faktum kan på sigt skade din kælder, da vandet ikke har andre stedet at blive ledt hen. Et omfangsdræn i København leder vandet væk fra din ejendom, så fugt ikke trænger igennem dit fundament. På sigt kan fugt i fundamentet nemlig give vand i kælderen og andre medfølgende skader.

Oplever du desuden problemer med kloakvand ved skybrud? Så bør du overveje etablering af et højvandslukke.
Læs mere om højvandslukke her.

Regler omkring omfangsdræn

Omfangsdrænet nedgraves så det næsten ligger parallelt med fundamentets bund hele vejen omkring huset.  Et omfangsdræn leder vandet væk fra huset via en sandfangsbrønd inden det ledes ud i kloakken via en pumpebrønd.

Ved etablering af omfangsdræn er det utrolig vigtigt at tage hensyn til gravedybde samt afstand til huset. Ligeledes udgraves der aldrig mere end én langside af huset af gangen. Dette er hensyn der skal tages af sikkerhed for huset og dets fundament og struktur.

Et omfangsdræn består at et rørsystem kaldet drænrør, dette rør er fuld af små slidser så vandet kan trænge igennem. Det er derfor vigtigt at placere drænrøret på en dug af geotekstil, på den måde slipper vi for skidt og snavs i røret. Efterfølgende  lægges der filtersand omkring og oven på røret og der afsluttes med endnu et lag geotekstil. Dette adskiller jord fra filtersandet og lader samtidig vandet trænge igennem.

Omfangsdrænet tilsluttes herefter en sandfangsbrønd, som skal sikre at der ikke kommer sand ind i pumpebrønden som etableres og tilsluttes sandfangsbrønden. Sidst men ikke mindst tilsluttes pumpebrønden til en faskine eller en kloak således at vandet kan blive ledt væk fra huset.

https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2022/03/omfangsdraen-3-2048x1367-1.jpg
https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2022/03/broderhardkaare-kloak-1-2.jpg
https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2022/03/omfangsdraen-3-2048x1367-1.jpg

PRISHvad koster det at etablere et omfangsdræn?

Prisen på omfangsdræn ligger omkring 5.000 til 10.000 kr. pr. meter at etablere.

Prisen på omfangsdræn varierer meget, da det er en meget omstændig opgave. Der er mange faktorer der gør sig gældende. Hvor dybt og langt skal der graves, hvilken type jord ligger huset på og er det nødvendigt at etablere ekstra understøttelse af husets fundament.

Forventninger

Et omfangsdræn er ikke et billigt projekt at starte, men har du mistanke om fugtskader i fundamentet, kan udgiften for at udbedre sådanne fugtskader overstige den forholdsvis høje pris det koster at etablere et omfangsdræn.

Det er værd at huske, at din udgift vil betale dig ind løbende, besparingen ses oftest på varme og energi budgettet og ved eventuel udbedring af fugtskader, der over vinteren kan udvikle sig til frostskader.

Etablering af omfangsdræn kræver en erfaren kloakmester

Et omfangsdræn i København kræver en forundersøgelse af en autoriseret kloakmester. Ellers kan det få alvorlige konsekvenser for dit hus. M5 Anlæg  er medlem af Kloakmestrens Garantiordning, så du altid er sikret en lovlig og professionel udført installation.

Har du spørgsmål omkring installation af omfangsdræn i København? Hos M5 Anlæg har vi døgnbemanding ved telefonerne, så du kan altid ringe på 88 71 07 01 for at høre nærmere. Derudover kan vi også give et uforpligtende, når vi har fået lidt detaljer på din kælderdybde og din kloaks placering.

Derefter kan vi gå i videre dialog omkring din installation af omfangsdræn fra din kælder og rundt om dit hus.

Vi glæder os til at høre fra dig!

https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2022/03/broderhardkaare-kloak-1-2.jpg
https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2022/03/omfangsdraen-2-2048x1367-1.jpg

Få et tilbud kvit og frit

Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvad siger vores kunder?

Renovering af kloak med brud og udskiftning af regnvandsbrønde

De kom lidt senere end aftalt, og det tog lidt længere tid end beregnet. Der blev udført ekstra med belægningen efter aftale, så afslutningen blev meget flot. Det er en forsikringssag, og jeg synes, det kunne være gjort mere tydeligt i tilbuddet, at regningen forlods var delt i to.
Ulla Boje Jensen
4.7 stjerner, 23/02-2020

Kloaker og kloakledninger

Vi havde en god forudgående dialog om opgaven. Så vidt jeg kan vurdere, er arbejdet udført helt efter planen/aftalen. Den efterfølgende faktura var præcis som aftalt.
Thomas Steen Hansen
4.8 stjerner, 11/12-2020

Udgravning for sokkel isolering. 18m Støtte mur og faskiner samt 2 gange belæggning.

Jeg kontaktede firmaet som kom og så på opgaverne og fik rådgivning og lagt en plan, de kom med flere del tilbud som vi justerede undervejs. firmaet har været flexible omkring ændring af materialer og opgaver undervejs, og har leveret som ønsket. Vejret har spillet opgaven et puds så firmaet har lagt sig i selen for at kunne levere til tiden.
TAXBØL VVS
4.8 stjerner, 05/12-2020

Se flere anmeldelser her

SKRIV TIL OS

ADRESSE

​M5 Anlæg ApS
Jernholmen 34C
2650 Hvidovre
​​
CVR: 42307157

KONTAKT OS

FØLG OS

Re-Media har filmet og produceret film for HAGS Danmark fra Botanisk Have i Århus. Interesseret i samarbejde, kontakt mig på min webside.Webside: remedia.dk ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 years ago

Re•Media - web og videoproduktion
remedia.dk ... See MoreSee Less
View on Facebook

Copyright 2022 M5 Anlæg – Cookiepolitik