Skybrudssikring af huse og bygninger i København og Nordsjælland

Antallet af skybrud i Danmark er højt, og de store regnmængder kan volde alvorlige vandskader i bygninger og kældre.
Vores team bestående af erfarne specialister inden for kloakering tilbyder holdbar sikring mod skybrud
– både til private og erhverv.

Tryghed

Med rette vejledning og guidance opnår du end større tryghed

Holbarhed

Vores materialer er af bedste kvalitet og har lang levetid

Altid opdateret

Vi er opdateret på de seneste regler omkring højvandslukke
https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2022/03/skybrudssikring-2-2.jpg

SKYBRUDSkybrudssikring af huse og bygninger

Vi sørger for at skybrudssikringen tilpasses til lige netop din ejendom, så du er sikret mod stigende vandstand. I nogle tilfælde skal der ikke så meget til, for at forhindre potentielle vandskader ved voldsomme regnmængder.

Derfor kan det hurtigt blive meget dyrt ikke at få foretaget sikring mod skybrud tids nok. Vi tilbyder også højvandslukke, der forhindrer vandet fra din kloak i at finde op igennem dit toilet og gulv.

Hvorfor skal du sikre din ejendom mod skybrud?

Der er mange gode grunde til at sikre sin ejendom mod stigende vandstand. Den totale mængde af nedbør er stigende, og vi mærker klimaforandringernes konsekvenser. Oversvømmede veje, haver, fortove og kældre er desværre noget vi ser i højere grad end før.

Det er derfor vigtigt at vi alle forholder os til realiteterne og imødekommer den stigende mængde nedbør i tide, så vi er bedst muligt forberedt. Det er som sagt en klog investering at få foretaget skybrudssikring.

Spørger du hvem som helst som har oplevet en oversvømmet kælder, eller endnu værre – et oversvømmet hus, så vil de med garanti, set i bakspejlet, ønske at de havde handlet proaktivt.

Når der falder 15 mm nedbør på max 30 minutter, kalder vi det per definition for et skybrud. Fordelingen af antallet fordelt på årets måneder er vist nedenfor. Som det kan ses er risikoen for skybrud størst henover sommeren. Dette skyldes, at temperaturforskellen mellem den opvarmede jord, og det kolde øvre lag i atmosfæren, skaber ustabil luft som kan medføre voldsomme byger.

Hvem hjælper vi?

I kraft af vores mange års erfaring inden for skybrudssikring, har vi kompetencerne til at tilbyde hjælp til både private ejendomsejere, boligforeninger, institutioner og virksomheder mm. Så uanset hvilken type bygning eller kælder du ønsker sikret mod stigende vandstand og kloakvand, så kan vi forhindre skaden.

En pålidelig og holdbar løsning kræver altid en individuel vurdering af den enkelte ejendom. Derfor tager vi naturligvis udgangspunkt i lige netop dit tilfælde, og tilbyder ud fra det en velbegrundet, faglig løsning.

https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2022/03/skybrudssikring-1.jpg
https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2022/03/skybrudssikring-3.jpg
  • Kontakt

Kontakt M5 Anlæg for holdbar og vedvarende skybrudssikring

Vil du have et gratis, uforpligtende tilbud på skybrudssikring? Så kontakt os på 88 71 07 01. Vi sikrer din ejendom inden skaden sker, så du ikke skal bekymre dig om problemet i fremtiden. Vores specialister inden for kloakering har mange års erfaring med at finde de helt rette løsninger til hver enkelt kunde.

Få et tilbud kvit og frit

Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvad siger vores kunder?

Renovering af kloak med brud og udskiftning af regnvandsbrønde

De kom lidt senere end aftalt, og det tog lidt længere tid end beregnet. Der blev udført ekstra med belægningen efter aftale, så afslutningen blev meget flot. Det er en forsikringssag, og jeg synes, det kunne være gjort mere tydeligt i tilbuddet, at regningen forlods var delt i to.
Ulla Boje Jensen
4.7 stjerner, 23/02-2020

Kloaker og kloakledninger

Vi havde en god forudgående dialog om opgaven. Så vidt jeg kan vurdere, er arbejdet udført helt efter planen/aftalen. Den efterfølgende faktura var præcis som aftalt.
Thomas Steen Hansen
4.8 stjerner, 11/12-2020

Udgravning for sokkel isolering. 18m Støtte mur og faskiner samt 2 gange belæggning.

Jeg kontaktede firmaet som kom og så på opgaverne og fik rådgivning og lagt en plan, de kom med flere del tilbud som vi justerede undervejs. firmaet har været flexible omkring ændring af materialer og opgaver undervejs, og har leveret som ønsket. Vejret har spillet opgaven et puds så firmaet har lagt sig i selen for at kunne levere til tiden.
TAXBØL VVS
4.8 stjerner, 05/12-2020

Se flere anmeldelser her

SKRIV TIL OS

ADRESSE

​M5 Anlæg ApS
Jernholmen 34C
2650 Hvidovre
​​
CVR: 42307157

KONTAKT OS

FØLG OS

Re-Media har filmet og produceret film for HAGS Danmark fra Botanisk Have i Århus. Interesseret i samarbejde, kontakt mig på min webside.Webside: remedia.dk ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 years ago

Re•Media - web og videoproduktion
remedia.dk ... See MoreSee Less
View on Facebook

Copyright 2022 M5 Anlæg – Cookiepolitik