Renovering af badeværelse af specialister

Skal du have nyt bad eller helt nyt badeværelse i lækre kvalitetsmaterialer, er vi hos M5 Byg-Concept specialister i at hjælpe boligejere. Når du entrerer med os, skal der ikke andre på opgaven, vi kan nemlig tage projektet fra ende til anden, da vi er en bred skare af kompetente håndværkere, der fungerer som en totalentreprise, der kan det hele selv.

Overvejer du at få lavet en renovering af badeværelse, kan vi hjælpe dig fra idé til virkelighed. Vi har opført et væld af forskelligartede badeværelser og har derfor en masse spændende input og forslag, når du skal have nyt bad. Tag os gerne med på råd, hvis du vil have rådgivning om materialer og elementer. Vi hjælper kunder fra hele Sjælland.

Øg værdien på din bolig med renovering af badeværelse

Der er ikke noget, der kan øge værdien på din bolig som et nyt badeværelse. Har du et gammelt, du længe har tænkt på at få skiftet ud, behøver der ikke at være så langt fra tanke til handling.

Vi kan klare det hele for dig, og vi forsikrer dig om, at du får et skønt badeværelse, når vi er færdige.

Badeværelset er for mange et frirum, der giver plads til at tænke og til at være sig selv. Har du ikke et tidssvarende badeværelse, hvor der er rart at være, vil det uden tvivl skabe stor personlig værdi for dig at få et nyt bad.

Lad os sammen tale om dine behov og ønsker, så vi kan finde det perfekte bad til dig.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Når du først har besluttet dig for, at tiden er inde til at få foretaget en badeværelsesrenovering, så er der kun ét spørgsmål tilbage: Hvad koster et nyt badeværelse? Det er ikke altid let at give en fast pris, og det kommer an på, hvor lille eller stor din opgave er – om det er en komplet renovering af badeværelse eller blot få elementer, der skal gøres noget ved. Det nemmeste for dig er at kontakte os, så vi kan høre mere om dine badeværelsesdrømme og give dig et billigt, uforpligtende tilbud.

Kontakt os og få et stærkt tilbud

Når det kommer til kvaliteten af vores håndværk, går vi aldrig på kompromis. Det er din sikkerhed for, at du får et veludført stykke håndværk, der lever op til dine forventninger. Kontakt os for at høre mere om vores priser for renovering af badeværelse, så vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt – og du kan få dine badeværelsesdrømme opfyldt!

Ring på 26 19 81 32 og på e-mail: info@m5-byg.dk.​

Ønsker du en pris i dag?

SKRIV TIL OS

ADRESSE

​M5 Byg-Concept ApS
Jernholmen 34C
2650 Hvidovre
​​
CVR: 38771604

KONTAKT OS

MEDLEM AF

https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2022/03/byg_garanti_hvid_352.png

VI STØTTER

https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2022/03/logo_2509.jpg

FØLG OS

1 month ago

M5 Byg-Concept ApS
VI SØGER FOLK TIL KONTORET I M5 BYG!!!Byggeleder/beregner søges til Murerfirma M5 Byg-Concept er et voksende murerfirma, der løfter alt fra mindre mureropgaver til store renoveringer.Vi har forrygende travlt, og har derfor brug for en knivskarp spiller mere i teamet. Så er du en erfaren projektleder/beregner, så er det dig vi søger.Du har en håndværksmæssig baggrund og har erfaring fra en lignende stilling.Du er en positiv og udadvendt person, og qua din viden og indsigt i alle relevante faggrupper, samt din konstruktive og løsningsorienterede tilgang til projektledelse, skaber du hurtigt gode og tillidsfulde relationer til kunder, samarbejdspartnere og kollegaer.Det er en fordel hvis du er kendt i murerfaget Vi tilbyder:Løn i forhold til kvalifikationerPensionsordningUdvidet sundhedsforsikring incl. BørnFitnessabonnement Ring uforpligtende til Mikael på 28918132 ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 months ago

M5 Byg-Concept ApS
Mangler du ARBEJDE!!!!! Så se her.Forleden søgte vores anlægs afdeling folk.Idag må vi konstatere at det er vores murer afdeling der mangler hænder. Og vi søger også en tømrer/snedker. Søger du nye udfordringer? Eller kender du den helt rigtige? Så tøv ikke med at kontakte os.Vi udfører alt lige fra små service opgaver til store akkord sager. Ved interesse kontakt gerne Mikael på 28918132Dejlig weekend til jer alle 😎 ... See MoreSee Less
View on Facebook

5 months ago

M5 Byg-Concept ApS
M5 Byg-Concept kan med glæde sige at vi nu har udlært vores første lærling fra start til slut.Stort tillykke til Martin Saaby Bryde Jørgensen.Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde, og er glade for at du fortsætter hos os som murersvend. God weekend til jer alle 😎 ... See MoreSee Less
View on Facebook

6 months ago

M5 Byg-Concept ApS
Vores beton, kloak og anlægs afdeling søger folk. Er du eller kender du den rette? Del gerne tak 🙏🏻 ... See MoreSee Less
View on Facebook

Copyright 2022 M5 Byg – Cookiepolitik