Renovering af badeværelse af specialister

Skal du have nyt bad eller helt nyt badeværelse i lækre kvalitetsmaterialer, er vi hos M5 Byg-Concept specialister i at hjælpe boligejere. Når du entrerer med os, skal der ikke andre på opgaven, vi kan nemlig tage projektet fra ende til anden, da vi er en bred skare af kompetente håndværkere, der fungerer som en totalentreprise, der kan det hele selv.

Overvejer du at få lavet en renovering af badeværelse, kan vi hjælpe dig fra idé til virkelighed. Vi har opført et væld af forskelligartede badeværelser og har derfor en masse spændende input og forslag, når du skal have nyt bad. Tag os gerne med på råd, hvis du vil have rådgivning om materialer og elementer. Vi hjælper kunder fra hele Sjælland.

Øg værdien på din bolig med renovering af badeværelse

Der er ikke noget, der kan øge værdien på din bolig som et nyt badeværelse. Har du et gammelt, du længe har tænkt på at få skiftet ud, behøver der ikke at være så langt fra tanke til handling.

Vi kan klare det hele for dig, og vi forsikrer dig om, at du får et skønt badeværelse, når vi er færdige.

Badeværelset er for mange et frirum, der giver plads til at tænke og til at være sig selv. Har du ikke et tidssvarende badeværelse, hvor der er rart at være, vil det uden tvivl skabe stor personlig værdi for dig at få et nyt bad.

Lad os sammen tale om dine behov og ønsker, så vi kan finde det perfekte bad til dig.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Når du først har besluttet dig for, at tiden er inde til at få foretaget en badeværelsesrenovering, så er der kun ét spørgsmål tilbage: Hvad koster et nyt badeværelse? Det er ikke altid let at give en fast pris, og det kommer an på, hvor lille eller stor din opgave er – om det er en komplet renovering af badeværelse eller blot få elementer, der skal gøres noget ved. Det nemmeste for dig er at kontakte os, så vi kan høre mere om dine badeværelsesdrømme og give dig et billigt, uforpligtende tilbud.

Kontakt os og få et stærkt tilbud

Når det kommer til kvaliteten af vores håndværk, går vi aldrig på kompromis. Det er din sikkerhed for, at du får et veludført stykke håndværk, der lever op til dine forventninger. Kontakt os for at høre mere om vores priser for renovering af badeværelse, så vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt – og du kan få dine badeværelsesdrømme opfyldt!

Ring på 26 19 81 32 og på e-mail: info@m5-byg.dk.​

Ønsker du en pris i dag?

SKRIV TIL OS

ADRESSE

​M5 Byg-Concept ApS
Jernholmen 34C
2650 Hvidovre
​​
CVR: 38771604

KONTAKT OS

MEDLEM AF

https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2022/03/byg_garanti_hvid_352.png

VI STØTTER

https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2022/03/logo_2509.jpg

FØLG OS

Re-Media har filmet og produceret film for HAGS Danmark fra Botanisk Have i Århus. Interesseret i samarbejde, kontakt mig på min webside.Webside: remedia.dk ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 years ago

Re•Media - web og videoproduktion
remedia.dk ... See MoreSee Less
View on Facebook

Copyright 2022 M5 Byg – Cookiepolitik