Professionelt Tømrerarbejde af Højeste Kvalitet til Erhvervslivet

Vi tilbyder tømrerarbejde til erhvervslivet og laver alt fra renovering, ombygning og service til facadearbejde. Vores kernekunder er større erhvervskunder, men uanset størrelsen på opgaven, lægger vi altid stor vægt på at give dig den bedste service. Vi tilbyder alle former for tømrerarbejde i Storkøbenhavn og varetager gerne dit projekt både som fag- og hovedentreprenør.

Vi rådgiver dig fra start til slut og vi går altid i tæt dialog med dig om dine ønsker og behov – det vigtigste for os er, at det skal være så nemt som muligt for dig og at du er fuldt ud tilfreds med slutresultatet.

Renovering af Erhvervslokaler

Komplet Renovering af Bygninger og Lokaler

Er du på udkig efter en tømrer til renovering? Så er vi det rette valg for dig! Vi klarer både udvendige og indvendige renoveringer. Vi har de fleste kompetencer in-house og varetager gerne hele dit projekt som hovedentreprenør.

Vi er din Erfarne Samarbejdspartner

Vi har ekspertisen og erfaringen til at rådgive dig til den bedste løsning til at forny og modernisere dine lokaler. Vi tager altid højde for bygningens arkitektur og historie, så resultatet bliver smukt og harmonisk.

Serviceaftaler til Boligselskaber

Rammeaftaler til Ejendomsvedligeholdelse

Det er vigtigt at vedligeholde sine bygninger regelmæssigt for at undgå større reparationer senere hen. Vi tilbyder alt fra småreparationer til løbende vedligeholdelsesaftaler, så du er sikret den nødvendige service, når du har behov for det.

Ombygning af Erhvervslokaler

Har du brug for at ombygge dine erhvervslokaler for at skabe mere plads eller forbedre funktionaliteten? Vi har de nødvendige kompetencer og erfaringer til at hjælpe dig med at gennemføre en vellykket ombygning. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, så du er sikret, at resultatet bliver præcis som du ønsker det.

Facadearbejde af Højeste Kvaliet

En flot facade kan tiltrække kunder og skabe et positivt førstehåndsindtryk af din virksomhed. Vi tilbyder facadearbejde af højeste kvalitet, udført af professionelle tømrer med mange års erfaring. Med udgangspunkt i dine behov sikrer vi, at resultatet bliver gennemført og holdbart.

Kontakt os omkring dit projekt

Uanset hvilken opgave du har brug for hjælp til, står vi til rådighed.

Kontakt os i dag for at høre mere om hvad vi tilbyder eller for at få et uforpligtende tilbud.

KONTAKT OS

​M5 Byg-Concept ApS
Jernholmen 34C
2650 Hvidovre
​​CVR: 38771604

https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2023/09/impact_report_icon-dark.png

MEDLEM AF

https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2022/03/byg_garanti_hvid_352.png

VI STØTTER

https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2022/03/logo_2509.jpg

FØLG OS

2 days ago

M5 Byg-Concept ApS
Vi har travlt og søger flere chauffører i Københavnsområdet 👀🚛Brænder du for containerkørsel, går du op i service og har du kørekort C? Så er det dig, vi leder efter til Byens Container. 🚛Stillingen er en fuldtidsstilling med mulighed for selv at præge arbejdstiden.Vi er Byens Container - et containerfirma, der henvender sig både til privat- og erhvervskunder. Vi sørger for levering og afhentning af containere. Vi går højt op i service samt hurtig og effektiv levering og stræber efter, at være kundernes foretrukne containerudlejere.Det er vigtigt for os, altid at bibeholde vores høje serviceniveau ogtilfredshedsgrad.Vi søger en chauffør, der er mødestabil og har lyst til at blive en del af et team af passionerede mennesker.Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:💥 Containerkørsel med krog💥 Transport og levering af containereVi tilbyder:💥 En vild overarbejdsbetaling (50% de første 3 timer, derefter 100%)💥 Ordnede forhold under overenskomst💥 Pension💥 Sundhedsforsikring💥 Mulighed for aften/nattekørsel med aftentillæg.Vi tilbyder dig at blive en del af et team, med et godt sammenhold og en uformel omgangstone. Vores hovedkontor er i Avedøre, men du kommer til at køre på hele Sjælland.Send dit CV og ansøgning til Martin Kristensen på martin@byens-c.dk eller ring på +45 31 53 53 30, hvis du har spørgsmål.Opstart hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig. ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 months ago

M5 Byg-Concept ApS
🎉 Så har vi fundet den heldige vinder af vores konkurrence! 🏆 Stort tillykke til Kasper Tim Dalvang Larsen! 🥳👏Kasper, du har vundet 4 billetter til Royal Arena, og du må gerne sende os en besked her på Facebook.Tak til alle jer, der deltog i konkurrencen. 💫 ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 months ago

M5 Byg-Concept ApS
Er der nogen i vores netværk, der kan hjælpe? 👀Vi har brug for jeres hjælp! Til Byens Container leder vi efter et sted inden for ring 3, hvor vi kan parkere 15-20 containere. Er der mon nogen i vores netværk, der kender til et sted?Kender du stedet, har du nogle kontakter eller insiderinfo, der kan hjælpe os få denne mission i mål? Måske kender du nogen med den perfekte lokation eller har nogle gode idéer? Del endelig dette opslag og smid en kommentar eller en besked, hvis du har noget input. Enhver idé eller ledetråd kan bruges! 🙌 #visøger #container ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 months ago

M5 Byg-Concept ApS
M5-Byg vil gå forrest imod den grønne omstilling. Vi har fået vores første el-bil! 🚗🌿Vi er superstolte over at kunne dele, at vi har fået vores første el-bil. Vi har til M5-Gulve anskaffet os en Toyota bZ4X. Hos M5-Byg er vi fast besluttet på at gøre vores del og vi vil gå forrest i branchen imod en bæredygtig og grøn omstilling 🌍💚Dette er en milepæl på vores rejse mod en mere bæredygtig fremtid, hvor vi reducerer vores miljømæssige fodaftryk. Stor tak til vores trofaste samarbejdspartner Arne Stubbe Automobiler A/SMed vores nye el-bil vil vi:🔌 Reducere CO2-udledningen: El-biler er langt mere miljøvenlige og udleder betydeligt færre drivhusgasser end traditionelle benzin- eller dieselbiler.🌱 Inspirere til forandring: Vi håber, at vores skridt mod bæredygtighed vil inspirere vores samfund til også at træffe positive miljøvalg.Vi fortsætter selvfølgelig med at gøre vores for en mere bæredygtig fremtid. Bliv endelig ved med at følge med for at se, hvad vi har i vente! Dette er kun begyndelsen 🌟🌎#bæredygtighed #grønomstilling #elbil #m5byg ... See MoreSee Less
View on Facebook

Copyright 2022 M5 Byg – Cookiepolitik