Renovering af hus og ombygning med totalentreprise

Hos M5 Byg-Concept har vi stor erfaring inden for alle former for husrenovering, hvor der er behov for en kyndig fagspecialist, der har det gode overblik og kan styre et projekt fra idé til virkelighed. Vi er en stab bestående af forskellige håndværkere, som kan hver deres kram. Det betyder, at vi kan klare hele entrepriser, hvor der for eksempel skal opsættes nyt køkken eller bad i forbindelse med renovering af hus.

Har du brug for en byggevirksomhed, der kan varetage din opgave og sikre, at din husrenovering bliver styret i mål med stor professionalisme og med fokus på kvalitet, er vi de rette at hjælpe dig. Vi er yderst kvalitetsbevidste i alt, vi foretager os, og vi står på mål for vores arbejde. Så kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme.

Vi laver totalrenovering af hus på hele Sjælland – ingen opgave er for stor eller lille til os!

Erfaren totalentreprise rådgiver om renovering af hus

Vi har alle stor og bred erfaring, hvorfor vi ved, hvordan og hvorledes vi bedst muligt varetager en ombygning, der lever op til vores kunder forventninger.

Vi elsker glade kunder – og derfor udfører vi altid vores arbejde professionelt og med de bedste materialer.

Værdsætter du erfaring, viden og ekspertise kombineret med evnen til at levere høj kvalitet, så kontakt os med henblik på at varetage renovering af hus, så du kan få din boligdrøm opfyldt.

Vi lytter til dine ønsker og behov, da vi er af den klare overbevisning, at god kommunikation er vejen frem til en succesfuld husrenovering.

Hvad koster renovering af hus?

Som sagt kan vi tage os af alt fra små ombygninger til totalrenovering af hus, og derfor varierer vores priser selvfølgelig også derefter. Hvis du gerne vil have en pris på renovering af hus, så vil vi rigtig gerne høre mere om dit projekt, så vi kan udarbejde et godt tilbud til dig. Vi vil naturligvis gøre det så til en så billig pris som muligt, samtidig med vi overholder vores høje standard.

Lad os klare dit projekt – Kontakt os i dag!

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, står vi altid klar! Kontakt os endelig for at høre mere om priser og muligheder for renovering af hus. Vi kan fortælle om materialer, tidshorisonter og meget, meget mere, der er relevant for husrenovering.

Kontakt os for mere information, priser eller andet på telefon 26 19 81 32 og på e-mail: info@m5-byg.dk.

Ønsker du en pris i dag?

SKRIV TIL OS

ADRESSE

​M5 Byg-Concept ApS
Jernholmen 34C
2650 Hvidovre
​​
CVR: 38771604

KONTAKT OS

MEDLEM AF

https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2022/03/byg_garanti_hvid_352.png

VI STØTTER

https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2022/03/logo_2509.jpg

FØLG OS

2 weeks ago

M5 Byg-Concept ApS
Så er vi igang med renovering af taglejligheder på Nørrebrogade. Go dag derude 😎 ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 month ago

M5 Byg-Concept ApS
M5 Byg støtter lokal sporten ⚽️ ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 months ago

M5 Byg-Concept ApS
VI SØGER FOLK TIL KONTORET I M5 BYG!!!Byggeleder/beregner søges til Murerfirma M5 Byg-Concept er et voksende murerfirma, der løfter alt fra mindre mureropgaver til store renoveringer.Vi har forrygende travlt, og har derfor brug for en knivskarp spiller mere i teamet. Så er du en erfaren projektleder/beregner, så er det dig vi søger.Du har en håndværksmæssig baggrund og har erfaring fra en lignende stilling.Du er en positiv og udadvendt person, og qua din viden og indsigt i alle relevante faggrupper, samt din konstruktive og løsningsorienterede tilgang til projektledelse, skaber du hurtigt gode og tillidsfulde relationer til kunder, samarbejdspartnere og kollegaer.Det er en fordel hvis du er kendt i murerfaget Vi tilbyder:Løn i forhold til kvalifikationerPensionsordningUdvidet sundhedsforsikring incl. BørnFitnessabonnement Ring uforpligtende til Mikael på 28918132 ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 months ago

M5 Byg-Concept ApS
Mangler du ARBEJDE!!!!! Så se her.Forleden søgte vores anlægs afdeling folk.Idag må vi konstatere at det er vores murer afdeling der mangler hænder. Og vi søger også en tømrer/snedker. Søger du nye udfordringer? Eller kender du den helt rigtige? Så tøv ikke med at kontakte os.Vi udfører alt lige fra små service opgaver til store akkord sager. Ved interesse kontakt gerne Mikael på 28918132Dejlig weekend til jer alle 😎 ... See MoreSee Less
View on Facebook

Copyright 2022 M5 Byg – Cookiepolitik