M5GRUPPEN

Ring til os

+45 26 19 81 32

Serviceopgaver & Rammeaftaler

Vi står for løbende vedligeholdelse og akutte serviceopgaver. Når I indgår en service- eller rammeaftale med os, er I sikret én kontaktperson og et fast team, der håndterer de tilbagevendende opgaver. Det er vores erfaring, at det fungerer bedst og skaber det stærkeste samarbejde.

Vi gør det nemt for dig

Få en Skræddersyet Løsning, der Passer til din Ejendom

Vores mål er at gøre det så nemt for dig som muligt. Vi sammensætter en serviceaftale, så den passer til dit behov. Ofte vil en del af serviceaftalen indebære løbende reparationer, slibning af gulve, udskiftning af vinduer og døre ved behov, pudsning og reparation af facade.

Vi Udfører

… Og meget mere til.

Ejendomsvedligeholdelse af din Bygning

Hos M5-Byg er vi specialiseret i vedligeholdelse og serviceopgaver for ejendomsselskaber, andelsforeninger og erhvervsejendomme.

FÅ EN FAST AFTALE OG ÉN KONTAKTPERSON

Vi tilbyder dig professionel ejendomsservice- og vedligeholdelse og sørger for, at du får en fast aftale og en kontaktperson, der sikrer, at dine opgaver bliver løst til tiden og efter bogen.
Ved at sørge for, at alt er i god stand, kan du øge din ejendomsværdi og spare tid og ressourcer. Skulle der opstå akut behov for service, træder vi til og udbedrer skaden med det samme.

Hvem er Vores Kunder?

FASTE RAMMEAFTALER I KØBENHAVN OG PÅ SJÆLLAND

Ejendomsservice er en af vores specialer og vi har allerede faste rammeaftaler med flere boligselskaber og ejendomsadministratorer i København og Sjælland, hvor vi laver løbende service og vedligeholdelse.
Du kan du trygt overlade vedligeholdelsen og service på din ejendom til M5-Byg. Vi vil gøre det så nemt for dig som muligt, og vi sikrer altid at forventningsafstemme og lave en plan ved samarbejdets begyndelse, så du trygt kan overlade alt til os. Vi klarer det for dig.

Kontakt os Omkring dit Projekt

Leder I efter en fast samarbejdspartner, der kan istandsætte og hjælpe med løbende service på jeres ejendom? Så er M5-Byg den rigtige samarbejdspartner.
Kontakt os helt uforpligtende og lad os tage en snak.