M5GRUPPEN

Ring til os

+45 26 19 81 32

Tømrerarbejde

Kvalificeret tømrerarbejde til erhvervslivet

Udover vores projekter som fag- og hovedentreprenør, har vi faste aftaler med boligselskaber og større erhvervsvirksomheder, hvor vi håndterer løbende service, renovering og ombygning.
Vi varetager jeres projekt som fag- eller hovedentreprenør og har de fleste kompetencer in-house. Derudover har vi etableret stærke samarbejder med underentreprenører, så vi har sikret, at vi kan tilbyde jer den bedste løsning.

Serviceaftaler til boligselskaber

Rammeaftaler til ejendomsvedligeholdelse
Det er vigtigt at vedligeholde sine bygninger regelmæssigt for at undgå større reparationer senere hen. vi tilbyder alt fra småreparationer til løbende vedligeholdelsesaftaler, så du er sikret den nødvendige service, når du har behov for det.

Ombygning af erhvervslokaler

Har du brug for at ombygge dine erhvervslokaler for at skabe mere plads eller forbedre funktionaliteten? vi har de nødvendige kompetencer og erfaringer til at hjælpe dig med at gennemføre en vellykket ombygning. vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, så du er sikret, at resultatet bliver præcis som du ønsker det.

Facadearbejde af højeste kvaliet

En flot facade kan tiltrække kunder og skabe et positivt førstehåndsindtryk af din virksomhed. vi tilbyder facadearbejde af højeste kvalitet, udført af professionelle tømrer med mange års erfaring. med udgangspunkt i dine behov sikrer vi, at resultatet bliver gennemført og holdbart.

Kontakt os omkring dit projekt

Uanset hvilken opgave du har brug for hjælp til, står vi til rådighed. Kontakt os i dag for at høre mere om hvad vi tilbyder eller for at få et uforpligtende tilbud.