M5GRUPPEN

Ring til os

+45 26 19 81 32

Anlægsarbejde

Autoriseret kloakmester til erhvervskunder

Med egen autoriseret kloakafdeling udfører vi anlægs- beton og belægningsarbejde. Vi varetager projekter som fag- og hovedentreprenør for større erhvervsvirksomheder, og har altid fokus på kvalitet og samarbejde.

Betonarbejde & støbning af fundament

Vi ved, hvor vigtigt det er, at fundamentet er i orden. vi har erfaring med både støbning af små og store projekter og vi sikrer altid, at vores arbejde udføres effektivt og professionelt. vi laver alt inden for beton og støbning af fundament.

Anlægsarbejde

Vores anlægsarbejde dækker over en bred vifte af services, lige fra mindre grønne områder til store byggeprojekter. vi hjælper gerne med hele processen og står til rådighed, hvis du har behov for vejledning og sparring.
Vi hjælper med alt lige fra træfældning, anlæg af have eller græsplæne og vedligeholdelse af grønne områder.

Belægning

Vi er eksperter i belægning og hjælper med alt fra nyinstallation af indkørsler, parkeringspladser og gangstier til reparation og vedligeholdelse af eksisterende belægninger. vi benytter kun de bedste materialer og teknikker, så vi sikrer, at alt vores arbejde udføres til perfektion.

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for sparring, vejledning eller et tilbud på dit projekt? vi er eksperter i alt inden for kloak- og anlægsarbejde og står altid til rådighed.
Kontakt os allerede i dag og hør nærmere.