Eksperter i Alt Inden for Anlæg og Beton

Vi er eksperter i anlægsarbejde og tilbyder flere forskellige services inden for kloak, beton, anlægsarbejde, belægning og havearbejde. Uanset hvad dine behov er, hjælper vi dig med at opnå det ønskede resultat. Vores fokus er på kvalitet og service og vi har et stærkt team af erfarne fagfolk bag os.

Vi rådgiver og vejleder gerne omkring dit næste projekt og er både kvalitets- og prisbevidste.

Autoriseret Kloakmester i København & Nordsjælland

Vi har stor erfaring med kloarkarbejde og har flere års erfaring som kloakmester i København og Nordsjælland.

Hvis du har problemer med din kloak, kan vi som autoriseret kloakmester hjælpe. Vi varetager opgaver inden for kloakering, skybrudssikring, fundamenter, rottespærre og meget mere.

Vi sikrer, at alle vores opgaver udføres i overensstemmelse med de nødvendige regler og standarder og vi står altid klar til at rykke hurtigt ud, når du har behov for det.

Betonarbejde & Støbning af Fundament

Vi ved, hvor vigtigt det er, at fundamentet er i orden. Vi har erfaring med både støbning af små og store projekter og vi sikrer altid, at vores arbejde udføres effektivt og professionelt. Vi laver alt inden for beton og støbning af fundament.

Anlægsarbejde

Vores anlægsarbejde dækker over en bred vifte af services, lige fra mindre grønne områder til store byggeprojekter. Vi hjælper gerne med hele processen og står til rådighed, hvis du har behov for vejledning og sparring.

Vi hjælper med alt lige fra træfældning, anlæg af have eller græsplæne og vedligeholdelse af grønne områder.

Belægning

Vi er eksperter i belægning og hjælper med alt fra nyinstallation af indkørsler, parkeringspladser og gangstier til reparation og vedligeholdelse af eksisterende belægninger. Vi benytter kun de bedste materialer og teknikker, så vi sikrer, at alt vores arbejde udføres til perfektion.

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for sparring, vejledning eller et tilbud på dit projekt? Vi er eksperter i alt inden for kloak- og anlægsarbejde og står altid til rådighed.

Kontakt os allerede i dag og hør nærmere.

KONTAKT OS

​M5 Byg-Concept ApS
Jernholmen 34C
2650 Hvidovre
​​CVR: 38771604

https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2023/09/impact_report_icon-dark.png

MEDLEM AF

https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2022/03/byg_garanti_hvid_352.png

VI STØTTER

https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2022/03/logo_2509.jpg

FØLG OS

2 days ago

M5 Byg-Concept ApS
Vi har travlt og søger flere chauffører i Københavnsområdet 👀🚛Brænder du for containerkørsel, går du op i service og har du kørekort C? Så er det dig, vi leder efter til Byens Container. 🚛Stillingen er en fuldtidsstilling med mulighed for selv at præge arbejdstiden.Vi er Byens Container - et containerfirma, der henvender sig både til privat- og erhvervskunder. Vi sørger for levering og afhentning af containere. Vi går højt op i service samt hurtig og effektiv levering og stræber efter, at være kundernes foretrukne containerudlejere.Det er vigtigt for os, altid at bibeholde vores høje serviceniveau ogtilfredshedsgrad.Vi søger en chauffør, der er mødestabil og har lyst til at blive en del af et team af passionerede mennesker.Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:💥 Containerkørsel med krog💥 Transport og levering af containereVi tilbyder:💥 En vild overarbejdsbetaling (50% de første 3 timer, derefter 100%)💥 Ordnede forhold under overenskomst💥 Pension💥 Sundhedsforsikring💥 Mulighed for aften/nattekørsel med aftentillæg.Vi tilbyder dig at blive en del af et team, med et godt sammenhold og en uformel omgangstone. Vores hovedkontor er i Avedøre, men du kommer til at køre på hele Sjælland.Send dit CV og ansøgning til Martin Kristensen på martin@byens-c.dk eller ring på +45 31 53 53 30, hvis du har spørgsmål.Opstart hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig. ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 months ago

M5 Byg-Concept ApS
🎉 Så har vi fundet den heldige vinder af vores konkurrence! 🏆 Stort tillykke til Kasper Tim Dalvang Larsen! 🥳👏Kasper, du har vundet 4 billetter til Royal Arena, og du må gerne sende os en besked her på Facebook.Tak til alle jer, der deltog i konkurrencen. 💫 ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 months ago

M5 Byg-Concept ApS
Er der nogen i vores netværk, der kan hjælpe? 👀Vi har brug for jeres hjælp! Til Byens Container leder vi efter et sted inden for ring 3, hvor vi kan parkere 15-20 containere. Er der mon nogen i vores netværk, der kender til et sted?Kender du stedet, har du nogle kontakter eller insiderinfo, der kan hjælpe os få denne mission i mål? Måske kender du nogen med den perfekte lokation eller har nogle gode idéer? Del endelig dette opslag og smid en kommentar eller en besked, hvis du har noget input. Enhver idé eller ledetråd kan bruges! 🙌 #visøger #container ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 months ago

M5 Byg-Concept ApS
M5-Byg vil gå forrest imod den grønne omstilling. Vi har fået vores første el-bil! 🚗🌿Vi er superstolte over at kunne dele, at vi har fået vores første el-bil. Vi har til M5-Gulve anskaffet os en Toyota bZ4X. Hos M5-Byg er vi fast besluttet på at gøre vores del og vi vil gå forrest i branchen imod en bæredygtig og grøn omstilling 🌍💚Dette er en milepæl på vores rejse mod en mere bæredygtig fremtid, hvor vi reducerer vores miljømæssige fodaftryk. Stor tak til vores trofaste samarbejdspartner Arne Stubbe Automobiler A/SMed vores nye el-bil vil vi:🔌 Reducere CO2-udledningen: El-biler er langt mere miljøvenlige og udleder betydeligt færre drivhusgasser end traditionelle benzin- eller dieselbiler.🌱 Inspirere til forandring: Vi håber, at vores skridt mod bæredygtighed vil inspirere vores samfund til også at træffe positive miljøvalg.Vi fortsætter selvfølgelig med at gøre vores for en mere bæredygtig fremtid. Bliv endelig ved med at følge med for at se, hvad vi har i vente! Dette er kun begyndelsen 🌟🌎#bæredygtighed #grønomstilling #elbil #m5byg ... See MoreSee Less
View on Facebook

Copyright 2022 M5 Byg – Cookiepolitik