Lad os Varetage dit Byggeri med Ekspertise og Professionalisme

Vi henvender os til erhvervskunder, boligadministratorer og ejendomsselskaber, der søger en smidig og problemfri byggeproces.

Lad os Varetage dit Erhvervsbyggeri

Vi holder overblikket, sikrer at tidsplanen ikke skrider og at budgettet overholdes. Vi har samlet flere faggrupper under ét tag, hvilket gør optimal koordination på tværs af alle byggeaspekter muligt. Vores in-house tilgang giver os mulighed for at forkorte byggeprocessen og være konkurrencedygtige på prisen.

Vi har speciale i og flere års erfaring med renovering og ombygning af:

  • Kontorlandskaber
  • Restauranter og caféer
  • Butikker

Med base i København udfører vi hovedentrepriser på hele Sjælland.

Bæredygtig hovedentreprænør på hele Sjælland

Vi har et stort fokus på bæredygtighed og vi forpligter os ikke kun til at opfylde vores kunders forventninger, men også til at bidrage positivt til miljøet.

Vi integrerer miljøvenlige metoder og materialer i vores projekter. Vores mål er at minimere vores fodaftryk og samtidig skabe bygninger og renovere med materialer, der er energieffektive og bæredygtige på lang sigt.

Vi Sørger for, at Budgettet Overholdes og Tidsplanen ikke Skrider

Vi ved, hvor vigtigt det er, at vælge den rette samarbejdspartner. At vælge den rigtige hovedentreprenør er afgørende for enhver byggeproces. Hos M5 Byg forstår vi, at succesen af et projekt afhænger af kvalitet, erfaring og samarbejde.

Fra første kontakt til den sidste detalje sørger vi for, at alt kører gnidningsfrit, så dit projekt bliver realiseret hurtigt og effektivt, alt sammen inden for dine tidsmæssige og økonomiske rammer. I samarbejde med dig udfører vi detaljerede tidsplaner, KS og D&V skemaer og sammensætning af produkt- og materialekataloger præcis som I ønsker, så det opfylder jeres behov.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der sikrer, at projektet udføres tilfredsstillende, inden for budgettet og til tiden.

Få et uforpligtende tilbud

Vi har ekspertisen til at realisere dit projekt. Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål.

KONTAKT OS

​M5 Byg-Concept ApS
Jernholmen 34C
2650 Hvidovre
​​CVR: 38771604

https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2023/09/impact_report_icon-dark.png

MEDLEM AF

https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2022/03/byg_garanti_hvid_352.png

VI STØTTER

https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2022/03/logo_2509.jpg

FØLG OS

2 days ago

M5 Byg-Concept ApS
Vi har travlt og søger flere chauffører i Københavnsområdet 👀🚛Brænder du for containerkørsel, går du op i service og har du kørekort C? Så er det dig, vi leder efter til Byens Container. 🚛Stillingen er en fuldtidsstilling med mulighed for selv at præge arbejdstiden.Vi er Byens Container - et containerfirma, der henvender sig både til privat- og erhvervskunder. Vi sørger for levering og afhentning af containere. Vi går højt op i service samt hurtig og effektiv levering og stræber efter, at være kundernes foretrukne containerudlejere.Det er vigtigt for os, altid at bibeholde vores høje serviceniveau ogtilfredshedsgrad.Vi søger en chauffør, der er mødestabil og har lyst til at blive en del af et team af passionerede mennesker.Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:💥 Containerkørsel med krog💥 Transport og levering af containereVi tilbyder:💥 En vild overarbejdsbetaling (50% de første 3 timer, derefter 100%)💥 Ordnede forhold under overenskomst💥 Pension💥 Sundhedsforsikring💥 Mulighed for aften/nattekørsel med aftentillæg.Vi tilbyder dig at blive en del af et team, med et godt sammenhold og en uformel omgangstone. Vores hovedkontor er i Avedøre, men du kommer til at køre på hele Sjælland.Send dit CV og ansøgning til Martin Kristensen på martin@byens-c.dk eller ring på +45 31 53 53 30, hvis du har spørgsmål.Opstart hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig. ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 months ago

M5 Byg-Concept ApS
🎉 Så har vi fundet den heldige vinder af vores konkurrence! 🏆 Stort tillykke til Kasper Tim Dalvang Larsen! 🥳👏Kasper, du har vundet 4 billetter til Royal Arena, og du må gerne sende os en besked her på Facebook.Tak til alle jer, der deltog i konkurrencen. 💫 ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 months ago

M5 Byg-Concept ApS
Er der nogen i vores netværk, der kan hjælpe? 👀Vi har brug for jeres hjælp! Til Byens Container leder vi efter et sted inden for ring 3, hvor vi kan parkere 15-20 containere. Er der mon nogen i vores netværk, der kender til et sted?Kender du stedet, har du nogle kontakter eller insiderinfo, der kan hjælpe os få denne mission i mål? Måske kender du nogen med den perfekte lokation eller har nogle gode idéer? Del endelig dette opslag og smid en kommentar eller en besked, hvis du har noget input. Enhver idé eller ledetråd kan bruges! 🙌 #visøger #container ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 months ago

M5 Byg-Concept ApS
M5-Byg vil gå forrest imod den grønne omstilling. Vi har fået vores første el-bil! 🚗🌿Vi er superstolte over at kunne dele, at vi har fået vores første el-bil. Vi har til M5-Gulve anskaffet os en Toyota bZ4X. Hos M5-Byg er vi fast besluttet på at gøre vores del og vi vil gå forrest i branchen imod en bæredygtig og grøn omstilling 🌍💚Dette er en milepæl på vores rejse mod en mere bæredygtig fremtid, hvor vi reducerer vores miljømæssige fodaftryk. Stor tak til vores trofaste samarbejdspartner Arne Stubbe Automobiler A/SMed vores nye el-bil vil vi:🔌 Reducere CO2-udledningen: El-biler er langt mere miljøvenlige og udleder betydeligt færre drivhusgasser end traditionelle benzin- eller dieselbiler.🌱 Inspirere til forandring: Vi håber, at vores skridt mod bæredygtighed vil inspirere vores samfund til også at træffe positive miljøvalg.Vi fortsætter selvfølgelig med at gøre vores for en mere bæredygtig fremtid. Bliv endelig ved med at følge med for at se, hvad vi har i vente! Dette er kun begyndelsen 🌟🌎#bæredygtighed #grønomstilling #elbil #m5byg ... See MoreSee Less
View on Facebook

Copyright 2022 M5 Byg – Cookiepolitik