M5GRUPPEN

Ring til os

+45 26 19 81 32

Lad os varetage dit byggeri med ekspertise og professionalisme

Vi henvender os til erhvervskunder, boligadministratorer og ejendomsselskaber, der søger en smidig og problemfri byggeproces.

Lad os varetage dit erhvervsbyggeri

Vi holder overblikket, sikrer at tidsplanen ikke skrider og at budgettet overholdes. Vi har samlet flere faggrupper under ét tag, hvilket gør optimal koordination på tværs af alle byggeaspekter muligt. Vores in-house tilgang giver os mulighed for at forkorte byggeprocessen og være konkurrencedygtige på prisen.
Vi har speciale i og flere års erfaring med renovering og ombygning af:
Med base i København udfører vi hovedentrepriser på hele Sjælland.

Bæredygtig hovedentreprænør på hele Sjælland

Vi har et stort fokus på bæredygtighed og vi forpligter os ikke kun til at opfylde vores kunders forventninger, men også til at bidrage positivt til miljøet.
Vi integrerer miljøvenlige metoder og materialer i vores projekter. Vores mål er at minimere vores fodaftryk og samtidig skabe bygninger og renovere med materialer, der er energieffektive og bæredygtige på lang sigt.

Vi Sørger for, at Budgettet Overholdes og Tidsplanen ikke Skrider

Vi ved, hvor vigtigt det er, at vælge den rette samarbejdspartner. At vælge den rigtige hovedentreprenør er afgørende for enhver byggeproces. Hos M5 Byg forstår vi, at succesen af et projekt afhænger af kvalitet, erfaring og samarbejde.
Fra første kontakt til den sidste detalje sørger vi for, at alt kører gnidningsfrit, så dit projekt bliver realiseret hurtigt og effektivt, alt sammen inden for dine tidsmæssige og økonomiske rammer. I samarbejde med dig udfører vi detaljerede tidsplaner, KS og D&V skemaer og sammensætning af produkt- og materialekataloger præcis som I ønsker, så det opfylder jeres behov.
Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der sikrer, at projektet udføres tilfredsstillende, inden for budgettet og til tiden.

Kontakt os Omkring dit Projekt

Du kan kontakte os på telefon eller sende en email for at få mere information eller for at aftale et møde omkring jeres projekt.