M5GRUPPEN

Ring til os

+45 26 19 81 32

Hvordan vi adskiller os

Hvordan vi arbejder

Vi har fokus på processen og har drejebøger for alt, vi gør. Vi har nedskrevet vores arbejdsprocesser, for at du som kunde kan føle dig tryg. Vores drejebøger er med til at sikre, at vi udfører vores arbejde i højeste kvalitet. Vi har digitaliseret så meget som muligt, for at kunne arbejde effektivt og sikre, at vores procedurer overholdes. Vi sætter barren højt i alt hvad vi laver og vi har brugt flere år på at specialisere os så vi er de bedste til dét, vi laver.

Vores værdier

Service: Kundeservice er en af vores højeste prioriteter. vi sætter kunden i centrum og stræber efter at levere enestående service gennem hele samarbejdet. vi lytter til vores kunders behov og ønsker for at sikre, at vi leverer den løsning, der opfylder deres forventninger.
Kundetilfredshed: Vi ønsker, at vores kunder er fuldt ud tilfredse med vores arbejde. vi går den ekstra mil for at sikre, at vi leverer resultater af høj kvalitet, der opfylder eller overstiger deres forventninger. kundetilfredshed er vores ultimative mål, og vi arbejder hårdt for at opretholde et godt samarbejde og langvarige relationer.
Professionalisme: Vi udfører vores arbejde med høj faglig ekspertise og integritet. vores hold består af erfarne fagfolk, der er dedikerede til at levere fejlfrie løsninger. vi overholder gældende standarder og lovgivning og sikrer, at vores arbejde udføres med omhu og professionalisme.

Arbejdsmiljø

Vi ved godt, at vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv. Derfor går vi højt op i at etablere og understøtte et godt arbejdsmiljø. Vi stræber efter at skabe en arbejdskultur, der fremmer trivsel og balance mellem arbejde og privatliv, da vi tror på, at glade og sunde medarbejdere er afgørende for vores succes. Vi afholder jævnlige sociale arrangementer og tilbyder vores medarbejdere efteruddannelse og opkvalificering med lige muligheder for alle, der vil. Vi har et stort fokus på sikkerhed på vores pladser og har etableret forskellige tiltag, der fremmer vores medarbejderes sikkerhed og sundhed herunder fri fitness, udvidet sundhedsforsikring og ordentlige arbejdsforhold under overenskomst.