Vi Tilbyder Faste Service- og Rammeaftaler til Boligselskaber og Erhverv

Vi står for løbende vedligeholdelse og akutte serviceopgaver, der sikrer, at jeres ejendom altid er vedligeholdt og i god stand – så I ikke skal tænke på noget selv.

Vi gør det nemt for dig

Få en Skræddersyet Løsning, der Passer til din Ejendom

Vores mål er at gøre det så nemt for dig som muligt. Vi sammensætter en serviceaftale, så den passer til dit behov. Ofte vil en del af serviceaftalen indebære løbende reparationer, slibning af gulve, udskiftning af vinduer og døre ved behov, pudsning og reparation af facade.

Vi Udfører

  • Reparation af facade
  • Udskiftning af vinduer og døre
  • Slibning af gulve
  • Udskiftning af køkkener i boligkomplekser
  • Montering af enhver art
  • Udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner
  • Istandsættelse af flyttelejligheder

… Og meget mere til.

Ejendomsvedligeholdelse af din Bygning

Hos M5-Byg er vi specialiseret i vedligeholdelse og serviceopgaver for ejendomsselskaber, andelsforeninger og erhvervsejendomme.

FÅ EN FAST AFTALE OG ÉN KONTAKTPERSON

Vi tilbyder dig professionel ejendomsservice- og vedligeholdelse og sørger for, at du får en fast aftale og en kontaktperson, der sikrer, at dine opgaver bliver løst til tiden og efter bogen.

Ved at sørge for, at alt er i god stand, kan du øge din ejendomsværdi og spare tid og ressourcer. Skulle der opstå akut behov for service, træder vi til og udbedrer skaden med det samme.

Hvem er Vores Kunder?

FASTE RAMMEAFTALER I KØBENHAVN OG PÅ SJÆLLAND

Ejendomsservice er en af vores specialer og vi har allerede faste rammeaftaler med flere boligselskaber og ejendomsadministratorer i København og Sjælland, hvor vi laver løbende service og vedligeholdelse.

Du kan du trygt overlade vedligeholdelsen og service på din ejendom til M5-Byg. Vi vil gøre det så nemt for dig som muligt, og vi sikrer altid at forventningsafstemme og lave en plan ved samarbejdets begyndelse, så du trygt kan overlade alt til os. Vi klarer det for dig.

Kontakt os Omkring dit Projekt

Leder I efter en fast samarbejdspartner, der kan istandsætte og hjælpe med løbende service på jeres ejendom? Så er M5-Byg den rigtige samarbejdspartner.

Kontakt os helt uforpligtende og lad os tage en snak.

KONTAKT OS

​M5 Byg-Concept ApS
Jernholmen 34C
2650 Hvidovre
​​CVR: 38771604

https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2023/09/impact_report_icon-dark.png

MEDLEM AF

https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2022/03/byg_garanti_hvid_352.png

VI STØTTER

https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2022/03/logo_2509.jpg

FØLG OS

2 days ago

M5 Byg-Concept ApS
Vi har travlt og søger flere chauffører i Københavnsområdet 👀🚛Brænder du for containerkørsel, går du op i service og har du kørekort C? Så er det dig, vi leder efter til Byens Container. 🚛Stillingen er en fuldtidsstilling med mulighed for selv at præge arbejdstiden.Vi er Byens Container - et containerfirma, der henvender sig både til privat- og erhvervskunder. Vi sørger for levering og afhentning af containere. Vi går højt op i service samt hurtig og effektiv levering og stræber efter, at være kundernes foretrukne containerudlejere.Det er vigtigt for os, altid at bibeholde vores høje serviceniveau ogtilfredshedsgrad.Vi søger en chauffør, der er mødestabil og har lyst til at blive en del af et team af passionerede mennesker.Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:💥 Containerkørsel med krog💥 Transport og levering af containereVi tilbyder:💥 En vild overarbejdsbetaling (50% de første 3 timer, derefter 100%)💥 Ordnede forhold under overenskomst💥 Pension💥 Sundhedsforsikring💥 Mulighed for aften/nattekørsel med aftentillæg.Vi tilbyder dig at blive en del af et team, med et godt sammenhold og en uformel omgangstone. Vores hovedkontor er i Avedøre, men du kommer til at køre på hele Sjælland.Send dit CV og ansøgning til Martin Kristensen på martin@byens-c.dk eller ring på +45 31 53 53 30, hvis du har spørgsmål.Opstart hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig. ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 months ago

M5 Byg-Concept ApS
🎉 Så har vi fundet den heldige vinder af vores konkurrence! 🏆 Stort tillykke til Kasper Tim Dalvang Larsen! 🥳👏Kasper, du har vundet 4 billetter til Royal Arena, og du må gerne sende os en besked her på Facebook.Tak til alle jer, der deltog i konkurrencen. 💫 ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 months ago

M5 Byg-Concept ApS
Er der nogen i vores netværk, der kan hjælpe? 👀Vi har brug for jeres hjælp! Til Byens Container leder vi efter et sted inden for ring 3, hvor vi kan parkere 15-20 containere. Er der mon nogen i vores netværk, der kender til et sted?Kender du stedet, har du nogle kontakter eller insiderinfo, der kan hjælpe os få denne mission i mål? Måske kender du nogen med den perfekte lokation eller har nogle gode idéer? Del endelig dette opslag og smid en kommentar eller en besked, hvis du har noget input. Enhver idé eller ledetråd kan bruges! 🙌 #visøger #container ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 months ago

M5 Byg-Concept ApS
M5-Byg vil gå forrest imod den grønne omstilling. Vi har fået vores første el-bil! 🚗🌿Vi er superstolte over at kunne dele, at vi har fået vores første el-bil. Vi har til M5-Gulve anskaffet os en Toyota bZ4X. Hos M5-Byg er vi fast besluttet på at gøre vores del og vi vil gå forrest i branchen imod en bæredygtig og grøn omstilling 🌍💚Dette er en milepæl på vores rejse mod en mere bæredygtig fremtid, hvor vi reducerer vores miljømæssige fodaftryk. Stor tak til vores trofaste samarbejdspartner Arne Stubbe Automobiler A/SMed vores nye el-bil vil vi:🔌 Reducere CO2-udledningen: El-biler er langt mere miljøvenlige og udleder betydeligt færre drivhusgasser end traditionelle benzin- eller dieselbiler.🌱 Inspirere til forandring: Vi håber, at vores skridt mod bæredygtighed vil inspirere vores samfund til også at træffe positive miljøvalg.Vi fortsætter selvfølgelig med at gøre vores for en mere bæredygtig fremtid. Bliv endelig ved med at følge med for at se, hvad vi har i vente! Dette er kun begyndelsen 🌟🌎#bæredygtighed #grønomstilling #elbil #m5byg ... See MoreSee Less
View on Facebook

Copyright 2022 M5 Byg – Cookiepolitik