M5GRUPPEN

Ring til os

+45 26 19 81 32

BTK Transport

Vi leverer effektive og hurtige løsninger inden for transport og erhvervsflytninger. Med 10.000 m2 lagerplads, klarer vi også opbevaringen for jer.

Vi forstår, at tid er en afgørende faktor i erhvervslivet og derfor er vores fokus rettet mod at levere hurtige og effektive løsninger.
Med en flåde bestående af 30 biler, 2 flyttelifte og et gennemsnit på 30 mand i marken, har vi den nødvendige kapacitet til at imødekomme selv de mest komplekse udfordringer. Vi håndterer alt fra teknikkørsel til intern erhvervsflytning, herunder opbæring og montering af køkkener og avanceret laboratorieudstyr.
Med 10.000 m2 lagerkapacitet i Haslev, Herfølge og Hvidovre imødekommer vi jeres behov for lagerplads. Vi har implementeret et avanceret lagersystem, der giver jer egen adgang, så I altid har kontrol over og adgang til jeres inventar.

Montage af enhver art

Vi er ikke kun eksperter i transport og flytning, men også i montering af alt fra storkøkkener til kontormøbler. uanset, om du har brug for udpakning eller montering, så stor vores professionelle transportfolk klar til at hjælpe dig på vej. vi sikrer, at alt bliver monteret korrekt og sikkert.

Lager og opbevaring

Har du brug for lagerplads til dine varer eller inventar? vi har flere lagerhaller på Sjælland med god plads til opbevaringen af dine ting. vi klarer transporten, så du kan koncentrere dig om din forretning.

Tungløft

Vi er specialiserede i tungløft og står klar til at hjælpe med alle former for opgaver. vi har alt det nødvendige udstyr og ekspertisen til at håndtere tungt udstyr og maskiner. vores erfarne transportfolk sørger altid for, at alt håndteres sikkert og professionelt.

Lift- og kranopgaver

Vi håndterer alle former for lift- og kranopgaver. vi har det nødvendige udstyr og der er ikke nogle opgaver, vi ikke kan klare. uanset, hvad du skal have løftet er vi klar til at hjælpe.

Kontakt os for et godt tilbud

Har du en opgave du skal have løst? kontakt os og høre mere om, hvordan vi løser din opgave.