M5GRUPPEN

Ring til os

+45 26 19 81 32

Gulvarbejde

Gulvarbejde med fokus på kvalitet

Med egen gulvafdeling udfører vi alle typer af gulvopgaver for både virksomheder og private. Vi har fokus på kvaliteten af vores arbejde, og tilpasser os altid jeres behov. Det vil sige, at vi gerne tager hensyn til skæve åbningstider eller udfører aftenarbejde.
Vi har velfungerende samarbejder både med større erhvervsvirksomheder, men også med boligselskaber, hvor vi udfører løbende service samt renovering og istandsættelse af gulve i forbindelse med flyttelejligheder.

Få smukke gulve med overfladebehandling

Vi er eksperter i flere former for overfladebehandling, herunder PU, trægulve, epoxy, linoleum, vinyl og tæpper. vi tilbyder både traditionelle og moderne løsninger, så du er sikret den løsning, der passer bedst til dit gulv.

Eksperter i sildebensparket

Vi har bred erfaring inden for sildebensparket, og kan hjælpe med både nylægning og renovering af eksisterende sildebensgulve.
Sildebensparket er et klassisk og slidstærkt valg, og vi hjælper dig gerne med at lave de smukkeste gulve i sildebensparket, der holder i mange år frem.

Renovering og istandsættelse af flyttelejligheder

Istandsættelse og renovering af gulve ved fraflytning af lejligheder er et af vores specialer.
Vi har allerede faste rammeaftaler med flere boligselskaber og skræddersyer gerne en aftale til jer. for at gøre det så nemt for jer som muligt, varetager vi gerne hele dit projekt som hovedentreprenør.
Vi har erfaring med projekter i alle størrelser og ved, hvor vigtigt det er at aftaler, tidsplaner og budgetter overholdes.

Kontakt os omkring dit projekt

Du kan kontakte os på telefon eller sende en email for at få mere information eller for at aftale et møde omkring jeres projekt.