M5GRUPPEN

Ring til os

+45 26 19 81 32

Murerarbejde

Murerafdeling med speciale i renovering og ombygning

Med en større afdeling af dygtige og kvalificerede murer, varetager vi dit projekt som fag- eller hovedentreprenør.

Vi er især dygtige til facaderenoveringer, klinke- og flisearbejde og har stor erfaring med ombygning af kontorlandskaber og butikker.

Vi tager os af alle former for murerarbejde for virksomheder, boligforeninger og entreprenører, og har brugt mange år på at specialisere os, så vi er de bedste til vores målgruppe.

Renovering og ombygning af ehvervslokaler

Går I med tanker om renovering af jeres erhvervslokaler?
Uanset hvilken form for erhvervslokale du skal have renoveret, så står vores dygtige og proffesionelle murere klar til at hjælpe dig med at opnå det ønskede resultat. vi rådgiver og vejleder omkring materialevalg og design og sikrer altid, at vores arbejde er professionelt og tilfredsstillende.

Vi udfører klinke- og flisearbejde til erhvervskunder

Vi har stor erfaring med alle former for klinke- og flisearbejde
Vi har stor erfaring med alle former for klinke- og flisearbejde og er eksperter i alt fra mindre reparationer til større installationer og renovereringer. vi har stor viden inden for materiale og teknikker og derfor kan vi garantere, at du altid får den bedste vejledning og resultat.

Service til boligselskaber

Har du behov for løbende service på dine erhvervsbygninger?
Vi ved, hvor vigtigt det er at vedligeholde sine bygninger for at undgå større reparationer senere hen. vi kan hjælpe med alt fra småreparationer til løbende vedligeholdelsesaftaler, så du er sikret den nødvendige service, når du har behov for det.

Kontakt os omkring dit projekt

Du kan kontakte os på telefon eller sende en email for at få mere information eller for at aftale et møde omkring jeres projekt.