Murerarbejde af Højeste Kvalitet til Erhvervslivet

M5 Byg tilbyder professionelle murerservices til erhvervslivet. Vi har et stærkt team af erfarne murere og vi står klar til at varetage dit projekt uanset om det er service, større vedligeholdelsesopgaver, renovering eller klinke- og flisearbejde.

Vi går højt op i, at det skal være så nemt for dig som muligt og varetager dit projekt både som fag- og hovedentreprenør .

Vi Tilbyder alle Former for Facaderenovering

Professionel Facaderenovering til din Erhvervsbygning

Vores murere har stor erfaring med at arbejde med forskellige typer af facade og vi kan hjælpe dig med at forbedre og renovere din facade. Vi kan klare alt fra facaderens, omfugning, pudsning, isolering med netpuds til alt andet tænkeligt indenfor renovering af facader.

Renovering og Ombygning af Ehvervslokaler

Går I med Tanker om Renovering af jeres Erhvervslokaler?

Uanset hvilken form for erhvervslokale du skal have renoveret, så står vores dygtige og proffesionelle murere klar til at hjælpe dig med at opnå det ønskede resultat. Vi rådgiver og vejleder omkring materialevalg og design og sikrer altid, at vores arbejde er professionelt og tilfredsstillende.

Vi Udfører Klinke- og Flisearbejde til Erhvervskunder

Vi har Stor Erfaring med alle Former for Klinke- og Flisearbejde

Vi har stor erfaring med alle former for klinke- og flisearbejde og er eksperter i alt fra mindre reparationer til større installationer og renovereringer. Vi har stor viden inden for materiale og teknikker og derfor kan vi garantere, at du altid får den bedste vejledning og resultat.

Service til Boligselskaber

Har du Behov for Løbende Service på dine Erhvervsbygninger?

Vi ved, hvor vigtigt det er at vedligeholde sine bygninger for at undgå større reparationer senere hen. Vi kan hjælpe med alt fra småreparationer til løbende vedligeholdelsesaftaler, så du er sikret den nødvendige service, når du har behov for det.

Kontakt os omkring dit projekt

Du kan kontakte os på telefon eller sende en email for at få mere information eller for at aftale et møde omkring jeres projekt.

KONTAKT OS

​M5 Byg-Concept ApS
Jernholmen 34C
2650 Hvidovre
​​CVR: 38771604

https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2023/09/impact_report_icon-dark.png

MEDLEM AF

https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2022/03/byg_garanti_hvid_352.png

VI STØTTER

https://m5-byg.dk/wp-content/uploads/2022/03/logo_2509.jpg

FØLG OS

2 days ago

M5 Byg-Concept ApS
Vi har travlt og søger flere chauffører i Københavnsområdet 👀🚛Brænder du for containerkørsel, går du op i service og har du kørekort C? Så er det dig, vi leder efter til Byens Container. 🚛Stillingen er en fuldtidsstilling med mulighed for selv at præge arbejdstiden.Vi er Byens Container - et containerfirma, der henvender sig både til privat- og erhvervskunder. Vi sørger for levering og afhentning af containere. Vi går højt op i service samt hurtig og effektiv levering og stræber efter, at være kundernes foretrukne containerudlejere.Det er vigtigt for os, altid at bibeholde vores høje serviceniveau ogtilfredshedsgrad.Vi søger en chauffør, der er mødestabil og har lyst til at blive en del af et team af passionerede mennesker.Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:💥 Containerkørsel med krog💥 Transport og levering af containereVi tilbyder:💥 En vild overarbejdsbetaling (50% de første 3 timer, derefter 100%)💥 Ordnede forhold under overenskomst💥 Pension💥 Sundhedsforsikring💥 Mulighed for aften/nattekørsel med aftentillæg.Vi tilbyder dig at blive en del af et team, med et godt sammenhold og en uformel omgangstone. Vores hovedkontor er i Avedøre, men du kommer til at køre på hele Sjælland.Send dit CV og ansøgning til Martin Kristensen på martin@byens-c.dk eller ring på +45 31 53 53 30, hvis du har spørgsmål.Opstart hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig. ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 months ago

M5 Byg-Concept ApS
🎉 Så har vi fundet den heldige vinder af vores konkurrence! 🏆 Stort tillykke til Kasper Tim Dalvang Larsen! 🥳👏Kasper, du har vundet 4 billetter til Royal Arena, og du må gerne sende os en besked her på Facebook.Tak til alle jer, der deltog i konkurrencen. 💫 ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 months ago

M5 Byg-Concept ApS
Er der nogen i vores netværk, der kan hjælpe? 👀Vi har brug for jeres hjælp! Til Byens Container leder vi efter et sted inden for ring 3, hvor vi kan parkere 15-20 containere. Er der mon nogen i vores netværk, der kender til et sted?Kender du stedet, har du nogle kontakter eller insiderinfo, der kan hjælpe os få denne mission i mål? Måske kender du nogen med den perfekte lokation eller har nogle gode idéer? Del endelig dette opslag og smid en kommentar eller en besked, hvis du har noget input. Enhver idé eller ledetråd kan bruges! 🙌 #visøger #container ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 months ago

M5 Byg-Concept ApS
M5-Byg vil gå forrest imod den grønne omstilling. Vi har fået vores første el-bil! 🚗🌿Vi er superstolte over at kunne dele, at vi har fået vores første el-bil. Vi har til M5-Gulve anskaffet os en Toyota bZ4X. Hos M5-Byg er vi fast besluttet på at gøre vores del og vi vil gå forrest i branchen imod en bæredygtig og grøn omstilling 🌍💚Dette er en milepæl på vores rejse mod en mere bæredygtig fremtid, hvor vi reducerer vores miljømæssige fodaftryk. Stor tak til vores trofaste samarbejdspartner Arne Stubbe Automobiler A/SMed vores nye el-bil vil vi:🔌 Reducere CO2-udledningen: El-biler er langt mere miljøvenlige og udleder betydeligt færre drivhusgasser end traditionelle benzin- eller dieselbiler.🌱 Inspirere til forandring: Vi håber, at vores skridt mod bæredygtighed vil inspirere vores samfund til også at træffe positive miljøvalg.Vi fortsætter selvfølgelig med at gøre vores for en mere bæredygtig fremtid. Bliv endelig ved med at følge med for at se, hvad vi har i vente! Dette er kun begyndelsen 🌟🌎#bæredygtighed #grønomstilling #elbil #m5byg ... See MoreSee Less
View on Facebook

Copyright 2022 M5 Byg – Cookiepolitik